Се сруши хеликоптер на АРМ близу скопското село Блаце

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.959
Поени од реакции
5.578
Сега слушам вести!!Во Катлановското село Блаце, е урнат хеликоптер на МВР..Немам информации дали сам се урнал или се работи за нешто што не ни сакам да помислам!!Само тоа го слушнав!!Информации..?
IMA TROJCA ZAGINATI!!!

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Не е катлановско Блаце, туку кумановско. Хеликоптерот е на АРМ.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
192
Најверојатно од акцијата во Бродец.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
А знаеш ти кога беше акцијата во Бродец????

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Toa e ironijata, 10 postovi imashe kako nekoj se odmazdil za brodec, a nikoj ne prasha za covecki zivot. Zhalam shto ne oseti ironija, jebesh ga.

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
Хеликоптер на АРМ се урнал кај Катланово

Хеликоптер на македонската армија се урнал во близина на Катланово, дознава Нетпрес. Неофицијално, најверојатно има и жртви.Од Министерството за одбарана велат дека се уште ја проверуваат информацијата.ОД МВР пак, само ја потврдија информацијата, а детали не соопштуваат.

На терен излегле и екипите на Против пожарната служба, но и од таму само со потврда дека е паднат хеликоптер на АРМ, без детали за евентуални повредени или жртви.
Како што дознава Нетпрес, хеликоптерот “Ми 17“ на АРМ, се враќал од мисија во Босна и Херцеговина “Алтеа“.
Нетпрес контактираше и со АРМ, но од таму не ја коментираат информацијата.

Ова е све што може да се најде

Х

Ханзо

Гостин
na kogo mislese, izgleda sam padnal, sega sto i da se ubie ili da se sluci mora li od albancite da bide ?
Сакам да верувам дека се работи за несреќа, се случуваат вакви работи. Ама ако некој пукал...еее пак србите нешто заговараат, како со колата во Арачиново. Дај бе дардан, не се прави на Мујо.

D

Deleted member 12196

Гостин
Ајде да почекаме посигурни информации. Премногу избрзуваме со заклучоците.

B

Borg_Drone

Гостин
Ај бе и оваа нашава министерка ништо не прави.Ништо не функционира како што треба...само Бродец беше успешна акција..следно што ќе биде

Ќе падне нуклеарка во Скопје..

Kajgana Shop

На врв Bottom