Најдобра емисија во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
ok!освен опуштено со тони и део и т-сити која е еден добар информатор за убава музика,како нај би ја спомнал никој да не знае на телма!водителката е фантастична,многу добро си ја работи емисијата.секогаш кога ја гледам ме воодушевува!
а лила и бојан 14 би ги забранил занавек!

Здраво деца со мечето Марко:) џст кидин

Опуштено ми се свиѓа,и Вртелешка може исто така.

Здраво деца со мечето Марко:) џст кидин

Опуштено ми се свиѓа,и Вртелешка може исто така.
Тоа на телма? Ако е онаа детската емисија со девојката и мечката со смешен глас, тоа е една од најдобрите детски емисии наменети за македонскиот етер од Бушава азбука наваму. Детската емисија треба да биде едукативна пред се` и затоа мислам дека оваа емисија е толку добра.

По содржина поштуем на Миленко лејт најт шоу(додуша ретко можам да го фатам кога е) ама мислам дека другите треба да се забранат со декрет сосе опуштено она кретенско кикотење на тони треба да биде цензурирано, децентните демек скокотливи прашања на весна а и на лила се најголемата глупост. Весна и Васил се поставуваат над гостинот и сите се испод нив.
Нас ни треба некое шоу италијан стајл, ток шоу големо студио(а не ходникот на сител) и без разлика каква тема се обработува место да слушаме како јодлаат нашите песнопојки да денсаат женски.

И да Бада е во право.
Беше Валкан Експрес. Сега никоја.

Од сите емисии веќе ми се здосади, па сега така најдобра ми е Пулс. Другите поминуваат, но ако имам што да правам наместо да ги гледам, го правам тоа другото, а Пулс и да каснам некаде ја гледам.:pipi:

Пирамида, опуштено, вртелешка ги ценам
другите не

Најинтересна ми е Зевзекманија. А ако се мисли на ток - шоу што знам веќе сите станаа досадни затоа што имаат слична концепција, гостите се исти и така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom