Конечно сфатив дека...

Член од
24 јули 2008
Мислења
75
Поени од реакции
3
Конечно сфатив дека животот не е фер ама јас можам и повеќе отколку што мислев...

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Конечно сфатив дека грешам за некои работи. Многу голема инаетчивка сум и кога грешам никогаш не се извинувам и секогаш стојам на своето мислење. Конечно сфатив дека то морам да го променам по секоја цена.

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Конечно сфатив дека работите не се како што изгледаат на прв поглед, дека имам уште многу за учење и сфаќање,дека можам да издржам и претрпам многу повеќе одколку што мислев,дека ништо ама баш буквално ништо не е случајно и дека цел живот е пред мене и дека допрва ме чекаат многу работи.

E

`EsCaPe`

Гостин
Конечно сфатив дека работите не се како што изгледаат на прв поглед, дека имам уште многу за учење и сфаќање,дека можам да издржам и претрпам многу повеќе одколку што мислев,дека ништо ама баш буквално ништо не е случајно и дека цел живот е пред мене и дека допрва ме чекаат многу работи.
Е ова.
И конечно сфатив дека најпаметно би ми било да продолжам да не верувам на личностите околу мене, затоа што секој ден сфаќам со какви се сум опкружена.
Најважно нешто што конечно го сфатив е дека треба да се држам на дистанца од сите. СИТЕ!

:smir:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Дојдовме до раскрсницата.
И како и секогаш,вртиме лево.
лав

Ф

Фил Ајви

Гостин
Неможе да тепаш и биљард и пинг - понг и Кантер и Фифа 09 по ред

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
...треба да ги поправам кочниците! Потем лека полека до некој центар за рехабилитација од животов!
Горе или доле?
Не моам појче!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
црквите се ко створени за кафана. Има нафора, вино колку сакаш,ама затоа слабо стојат со пиво и текила да речеме, музичката секција лесно можам да ја наговорам на повесели тонови,има слики од газдите на ѕидовите, клисарот уште полесно ќе го ребрендирам во келнер, со вецеа не знам како стојат, али знам дека оние легените за крштевање добро ќе дојдат за трезнење, ако не им платиш сметка следен ден ќе се покаеш, црква нема проблеми со џандари ни со инспекција,лична карта не треба, нема затварање после 12 пошо како ќе воскресне Христос на велигден, у 11??? Плус никад нема да има тепачка, пошо сите тепачки се за женски, а сите женски у кафана се со длабоко деколте и минич, и не ги примаат. :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom