Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи едно големо “БРАВО“ (читај УА) за Миленко.
Во последниве две емисии успеа да рехабилитеира и да им покачи рејтинг на двајца ептен издишани политичари.
Ако предходната (иако наместена) утакмица ја изгуби со 3:0 од Грчев, вчера попи петарда 5:0 од Љубчо.
Ако за минатата емисија за поразот му беше оправдување петлето Ѓорчев сега сам си се закопа скроз. Ако не си спремен за дебата, ако знаеш само прикаски со кои што ни мали деца не можеш да ги прелажеш ич не се нафаќај да праиш емисија на некоја тема.
Јас не се сложувам со мислењата ни на Грчев нити пак на Љубчо ама барем дискутираа со аргументи на кои што овој недокваканиов немаше ништо контра и само им ги зголеми акциите.
По оваа емисија ништо чудно да се појават и другиве подзаборавени политичари да си ќарат некој процент плус на следните анкети.
Да слушнав аргументи за оние работи што требаше да го дискредитираат Љубчо.зар ти аргументи слушна?
миленко можеби неспремен .. но не е историчар ..
Од пред многу години тој човек ги сврте своите ставови, мислења и муабети за 180 степени.а овој само си потврди колку е антимакедонец а поголем грк и бугар и од грците и од бугарите ...
се само Македонец не е .. тоа беа фактите кои ги кажа ... и поарно шо ги кажа ...
Божеее! Уште ли не се одлучи што сакаш да бидеш, Македонец или Србин?Mora odma da kazam deka LjuBco Georgievski ne sum go simpatisal mnogu, cak duri i VMRO sum go zamrazel zaradi nego... AMA... ...AMA VCERA VECER KAJ MILENKO PROSTO ME VOODUSEVI... Mi ja ispolni dusata... Konecno i javno nekoj da prozbori za VISTINSKOTO NASE POTEKLO... A ne kako sto nekoi odat slepo po antickite gluposti na Grujo... Se osekav bas onaka kako jas da sum vo emisijata... Se ona i jas sto go znam so fakti vcera LjuBco go kaza... Alal da mu e... Za toa mu davam raka... Milenko pokraj nego izgledase kako dete od treto oddelenie...
Se gleda deka ima dosta procitano, a za razlika od nego Milenko osven ZAGOR -TE-NEJ , BLEK STENA I ALAN FORD nema drugo nisto procitano...
Za zal site onie sto ja zastapuvaat gluposta na Grujo se takvi...
Uste edas, ALAL DA MU E NA LJUBCO... Bev tolku ispolnet so zadovolstvo sto nekoj javno prozbore za vistinata, sto prosto nemozev da zaspijam... UFFFF...!!!
Mora odma da kazam deka LjuBco Georgievski ne sum go simpatisal mnogu, cak duri i VMRO sum go zamrazel zaradi nego... AMA... ...AMA VCERA VECER KAJ MILENKO PROSTO ME VOODUSEVI... Mi ja ispolni dusata... Konecno i javno nekoj da prozbori za VISTINSKOTO NASE POTEKLO... A ne kako sto nekoi odat slepo po antickite gluposti na Grujo... Se osekav bas onaka kako jas da sum vo emisijata... Se ona i jas sto go znam so fakti vcera LjuBco go kaza... Alal da mu e... Za toa mu davam raka... Milenko pokraj nego izgledase kako dete od treto oddelenie...
Se gleda deka ima dosta procitano, a za razlika od nego Milenko osven ZAGOR -TE-NEJ , BLEK STENA I ALAN FORD nema drugo nisto procitano...
Za zal site onie sto ja zastapuvaat gluposta na Grujo se takvi...
Uste edas, ALAL DA MU E NA LJUBCO... Bev tolku ispolnet so zadovolstvo sto nekoj javno prozbore za vistinata, sto prosto nemozev da zaspijam... UFFFF...!!!
Што зборуваш човек!!! Љубчо јавно прозборел за вистинското наше потекло? Го слушаше ли ти што зборува он? Ти Бугар си? Тоа ти го кажа Љубчо - дека до 1903 сме биле Бугари!!! А под името имаш српски фудбалски клуб!!!!![]()
Божеее! Уште ли не се одлучи што сакаш да бидеш, Македонец или Србин?
Да слушнав аргументи за оние работи што требаше да го дискредитираат Љубчо.
1. За Пасошот Бугарски - ПРЦ
2. За парите (200 мил.) станови, вили - ПРЦ
3. За Брат Љубе, Црвенковски ова она - ПРЦ
4. За Ламбе - ПРЦ
5. За Окта - ПРЦ.
За историја и двајцата не се историчари ама Љубчо цитираше историски факти, а Миленко непотврдени прикаски.
Како што реков 5:0 за Љубчо, Миленко ептен неспремен.
Колеги, може некој во кратки црти да ми ја пренесе вчерашната емисија. Баш ме занима на кој трип е сега Љубчо. :tv:
Едноставно, нели.... Тешки дроги баче, тој тип мора да е на тешки дроги - со трепкањето и се....
Што збореше. Тоа што многу бугараши го зборат тука на форум - Македонците постојат од 1903 со Крсте Мисирков, Грците имаат право на цела античка историја, Србите, Бугарите, Хрватите се COOOOOOL пошто се Словени, на Балканот дошле Готите, па за 5-6 години им текнало да станат да си одат во Италија, после дошле Боргите па уништиле се, и на крај во пустелијата стигнале Словените, цела бугарска пропаганда без да каже дека е Бугар....
Едноставно, нели.... Тешки дроги баче, тој тип мора да е на тешки дроги - со трепкањето и се....
Што збореше. Тоа што многу бугараши го зборат тука на форум - Македонците постојат од 1903 со Крсте Мисирков, Грците имаат право на цела античка историја, Србите, Бугарите, Хрватите се COOOOOOL пошто се Словени, на Балканот дошле Готите, па за 5-6 години им текнало да станат да си одат во Италија, после дошле Боргите па уништиле се, и на крај во пустелијата стигнале Словените, цела бугарска пропаганда без да каже дека е Бугар....