нема друга странајас само едно ќе кажам ако нема друга страна да биде присутна кога едниот ќе напаѓа овој да се брани ја не верувам во ништо вечерва кажано од латас. Затроа такви емисји од иди м идојдими каде латас оди во јади бурек, па јиелнко оди кај не заспивај сега, па латас доаѓа кај миленко се ништо другу туку нарачани од таа политика што ја бранат за некоја нивна цел. истот беше и со пред избори кога мирка велиновска беше кај миленко ко јод спортски новинар и истражувач за мистерии се претвори во политички новинар.
јас само едно ќе кажам а аова мсиелње го имам од пред некое време зашто коенчн осватив дека во македонија живеат најпростите луѓе на балакнот и пошироко и затоа каков народ таква влада.
давајси слободно секој има право на критика и мислењеВо емисијава двајцава “новинари“ само меѓусебно си се тапкаа по рамо и си се самофалеа колку се тие добри.
Заклучокот име дека сите новинари што ќе кажат критика за владата или Груевски се необјективни, потплатени, соросои, сдсмовски пиунчиња...
А тие “златните“ биле, објективни, реални и најважно од се патриоти.:uvo:
Во Македонија НЕМА објективно новинарство.
Сите новинари по “професија“ прво ни се членови на партија па како второстепено се занимаваат со “новинарсво“ односно изиграваат портпароли на овие или оние.
Моето мислење за овие двајца “новинари“ е:
Латас е вртипоп или сончоглед како сакате исто е. Едново се врти накај ветрот, другово го следи сонцето.
Миленко е личен потрчко на Груевски.
ПС. Алекс и остали. Немој да ме ставате во некаков “кош“ јас си дадов мислење за двајцава новинари што беа во емисија, да имаше и други и за нив ќе се изјаснев. :helou:
јас знам дека се викнати и тврдам со сигурност 100%.
Иначе што вика он дека другата страна не сакала да дојде кај него во емисија, како прво можеби не сакала да дојде кај него во емисија, со оглед на тоа эа каков тип на емисија станува эбор, а од друга страна , од каде да энам јас дали е вистина тоа дека он ги викнал, а они нејќеле да дојдат.
Искрено ја препорачувам емисијава на сите сеиџии.наредна емисија
Александар Донски
Искрено ја препорачувам емисијава на сите сеиџии.
Многу интересна ќе им биде бидејќи ќе се раскажува за средбата на Донски со некој си американски спиритуалист (читај бајач) и муабетот што го имал (преку спиритуалистот) со Аце наш.
Незнам за вас ама мене искрено лично ме фаќа срам, кога гледам наши луѓе кога јавно се резилат.
ПС. Алексо едвај ги чекам твоите “стручни“ објаснувања за феноменот што ќе биде презентиран. :pos2: