Late Night Show со Миленко Неделковски

• Креатор на темата Креатор на темата ***freak***
  • Време на започнување Време на започнување
Едни го обожаваат, други не можат да го смислат, но факт е дека сите (тие) го гледаат. А за некој да биде гледан ем слушан, мора да е интересен, елоквентен, природен, со други зборови да има што да каже и да знае како да го каже тоа. Со сиот багаж што го носи експритвореникот Миленко, сепак, не може да му се оспори дарбата за привлекување публика со својата слаткоречивост и уверливост, дури и кога се чини дека тоа што го зборува нема врска со вистината. Феномен.

овој ме има мене или читано или слушано пред да го напише ова :)

инаку за тие што незнаат утре нема да има емисија
ќе има наредниот петок
тема: фудбал
повеќе наредната недела

Би било добро да Миленко напраи емисија за рудникот Алшар и све што би можело да се каже околу тоа Лорандитот ..што се наога таму.
Тоа ке биде Топ тема..

го има ли негде на интернет гостувањето на Миленко во ''не заспивај сега''

tu anasana nikako nemoze da mi tekne koja pesna ja peese milenko u NZS2
ako na nekoj mu teknue neka pise tuka

миленко може само да се умилкува и да каќува за формула....толку шо сеа во сите на шоу исти гости па и сјебаниве политичари кај нас се у шоу бизнис цццц

миленко може само да се умилкува и да каќува за формула....толку шо сеа во сите на шоу исти гости па и сјебаниве политичари кај нас се у шоу бизнис цццц

е сега се кажа :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

е сега се кажа :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

па нели е така....првен миленко беше експерт за Ф1 а сега стана шоумен и кај него идат гости од калибарот на гвујо па му се умилкува па вика има црна листа ме имат бе Гвујо-брани ме

па нели е така....првен миленко беше експерт за Ф1 а сега стана шоумен и кај него идат гости од калибарот на гвујо па му се умилкува па вика има црна листа ме имат бе Гвујо-брани ме

како прво нема некој на овие простори со толкава искуство околу Ф1 како него
ако не си запознаен информирај се
а како второ сите политичари имаат добиено покани за во емисијата или барем добар дел од двете страни, а тоа што едната страна не му оди во емисси и неможе да се соочи со прашањата не е тој крив
а тоа дали е некаде на црна листа баш и гајле му е

како прво нема некој на овие простори со толкава искуство околу Ф1 како него
ако не си запознаен информирај се
а како второ сите политичари имаат добиено покани за во емисијата или барем добар дел од двете страни, а тоа што едната страна не му оди во емисси и неможе да се соочи со прашањата не е тој крив
а тоа дали е некаде на црна листа баш и гајле му е

запознаем сум....да се врати назад на работата Ф1 таму му е местото не со политичари:toe:

запознаем сум....да се врати назад на работата Ф1 таму му е местото не со политичари:toe:

па си ја работи работата околу Ф1 а и емисијата си ја тера веќе трета сезона со најразлични теми не само политика

Мене ми е најсимпатичен кога ќе згреши и кога ќе каже „па луѓе сме“... :)
Легенда е! :smir:

момци која тема на разговор е утре на Миленко? да не знаете

момци која тема на разговор е утре на Миленко? да не знаете

во врска со фудбалот ќе има и гости во емисија
повеќе утреее

Гостите од емисијата беа поканети наместо во Миленко Неделковски Шоу во неговота друга емисија Жолт Офсајд во вторникот, а вечерва гостин Латас

Оф леле.. пак ке перат мозок :pos2: :pos2:
Прва реченица и одма Бранко.. неверојатно :vozbud:

:ija:
Сепак требаше да го остави фудбалот за вечер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom