Late Night Show со Миленко Неделковски

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
не ми одговори
која ќе е твојата реакција доколку се појават докази за барем пола од тврдењата
Многу добро велиш доколку се појавата али шпекулации никогаш не биле докажани а пред тоа реков само ти очигледно не сфаќаш доколку се докаже некој да е виновен за нешто тој треба да одговара,па било кој и да е,само што оваа приказна ќе се сведе на предизборна манипулација по добро разработена шема која се правела и ќе се прави а во која Мирка и Латас се главните протагонисти.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Многу добро велиш доколку се појавата али шпекулации никогаш не биле докажани а пред тоа реков само ти очигледно не сфаќаш доколку се докаже некој да е виновен за нешто тој треба да одговара,па било кој и да е,само што оваа приказна ќе се сведе на предизборна манипулација по добро разработена шема која се правела и ќе се прави а во која Мирка и Латас се главните протагонисти.
пак ми го избегнуваш прашањето
типично комуњарски

Член од
1 април 2006
Мислења
273
Поени од реакции
4
Еј аман некој нека ми каже зошто Миленко има кондур на сред масата за време на Емисијата??:vozbud::toe:

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
пак ми го избегнуваш прашањето
типично комуњарски
Јас одговорив али ти сигурно не можеш да го сфатиш мојот одговор е тоа е твој проблем.
И престани со тие лични навреди оти кажав малку погоре дека не припаѓам јас на никоја страна поточно на онаа која апстинира од гласање за било кого А и не време и место да водиме дискусија овде за овие твои омилени теми нив ги има на друго место па не ја злоупотребувај оваа теме за некои други работи.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Еј аман некој нека ми каже зошто Миленко има кондур на сред масата за време на Емисијата??:vozbud::toe:
Чевелот што му е на маса го симболизирал чевелот со кој бил гаѓан Џорџ Буш, тоа му бил симбол на протест. Ама го стави на маса откако си замина Џорџ Буш од власт, значи колку е храбар овај Миленко :pos::pos:.
Или не можеше да најди соодветен модел кој што ќе му одговара со декорот, да не претпоставувам сам нека си одговори.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Чевелот што му е на маса го симболизирал чевелот со кој бил гаѓан Џорџ Буш, тоа му бил симбол на протест. Ама го стави на маса откако си замина Џорџ Буш од власт, значи колку е храбар овај Миленко :pos::pos:.
Или не можеше да најди соодветен модел кој што ќе му одговара со декорот, да не претпоставувам сам нека си одговори.

го стави на почетокот на новата сезона одма по настанот со Буш, а кога сме кај моделот очекувајте и друг модел понатака

Јас одговорив али ти сигурно не можеш да го сфатиш мојот одговор е тоа е твој проблем.
И престани со тие лични навреди оти кажав малку погоре дека не припаѓам јас на никоја страна поточно на онаа која апстинира од гласање за било кого А и не време и место да водиме дискусија овде за овие твои омилени теми нив ги има на друго место па не ја злоупотребувај оваа теме за некои други работи.
темата ја користам баш за емисијата ти ја злоупотребуваш

F

fantomX

Гостин
И Нанче требало да го викни вчера ебаго...:toe:

Член од
23 февруари 2008
Мислења
59
Поени од реакции
2
Претходно морам да признаам ми беше интересен како појава овој наш спортски новинар и работник,менаџер, а од пред некое време и новокомпониран политички аналитичар(ј..и га за се го бива),бидејќи беше по многу нешта невообичаен за овие наши простори, отсконуваше од некој просек, "не беше по јус",имаше живост и иницијатива во себе(ми текнува кога ги носеше Фоџа и Удинезе во Скопје или кога ги донесе првите бразилци во Македонија,а мислам го шеташе и Вардар по Бразил и Аргентина).Денес овој човек не е ништо повеќе од обичен член на многубројната бригада на партиски новинари(изгледа стравот од тврдите лежаи во Идризово е премногу голем),со Латас води лута борба кој пониско ќе клекне пред Николче,иако оној Томиќ е ненадминат во познатата олимписка дисциплина дудлање во клечечки став, па ги шиша и двајцата ,само што Томиќ е неопеан дебил а овие двајцава имаат интерес па ги разбирам.Со други зборови,нека продолжи да ја брани македонската кауза,нека ги плука сите кои се за промена на името,ама кога се работи за изборите и внатрешната политичка сцена нека биде малку пообјективен и нека не бира страна.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
доколку се биде Ок
во наредната емисија тема
претседателските избори со гостин секако

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Ѓорѓе Иванов гостин
Јас просто сум фасцинирана и воодушевена од широките познавања на глобалната политика и економија на професорот Иванов. Навистина досега не сум имала прилика да го слушнам (освен на тие интервјуа,дуели и слично )и не можев да имам целосна претстава за него, но сега, после вчерашната емисија на Миленко гледам дека се во право некои мои пријатели студенти на правен факултетна кој Иванов им бил професор-дека е професор од неверојатен калибар со огромни знаења.
Надвор од тие знаења, заклучив и дека човекот има карактер, дека е природен, мирен, внимателен, човек во правата смисла на зборот, човек каков што и треба на Македонија за претседател!!!

И за оние што не ја гледале емисијата да посочам дека во тие два часа излагање две минути не одвои да критикува за спротивната страна, туку се задржа на неговите ставови и гледања на светската и домашната ситуација и неговите цели како претседател, целосно свесен и за непријатностите кои ја носат таа функција, постојано потенцирајќи го тоа дека предизвик е за него да работи за среќата на народот и не се плаши иако ситуацијата е навистина тешка
Секоја чест !

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.924
Поени од реакции
50.687
Двајца возрасни магариња коментираат документарци... Zeitgeist бре побогу колку треба да си шљакнат да се бавиш со такви маргиналности а си претседател иден.
Ај Миленко тоа му е работа, води емисија забавува народ може да си дозволи, али овој бе аиии кука нон'н
Фино кажа Concrete на една друга тема,човеков треба да е советник на Претседател само во наш случај може да е претседател. Има среќа што е најмало зло од сите понудени и како таков ќе добие, греота е што немаме подобар избор..

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.900
Поени од реакции
22.992
Искрено тие емисии не го гледам оти не сакам политика..Арно си збореше за вонземјани..

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Milenko Nedelkovski напиша:
Емисијата во петок ќе е “врх“. За стечајците, млекарите, бранителите..., за Љубе, Фрче, Ѓорѓе, за девалвација, инвестиции, визи..., за триста други ***ци што ни се секојдневно на глава. Никој досега сите прашања на едно место не ги отворил. Е, сеа, Батко Миленко ќе праша. И, ќе им забранам да ме гледаат ОДИХР, Советот за радио дифузија, Американскиот амбасадор, Фуере и слични дркаџии...

Уф, уф, уф... Ќе биде јако.
епа по се навистина ќе биде јако не смее да се пропушти

Kajgana Shop

На врв Bottom