Фан клуб: Бостон Селтикс

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
златен бостон до пред трејдот, све живо газевме, сега едни мајами неможеме да тепаме, шо ги уништивме во регуларниот дел
на мајка му у пичката тај шо е рекол трејд да направат бостон :tapp: :mad: :mad:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.445
Поени од реакции
6.120
Незнам до година што ќе се прави ,пола тим пензија го чека ...

--- надополнето ---

златен бостон до пред трејдот, све живо газевме, сега едни мајами неможеме да тепаме, шо ги уништивме во регуларниот дел
на мајка му у пичката тај шо е рекол трејд да направат бостон :tapp: :mad: :mad:
барем да го играше крстиќa 1 минутка.

Н

'Никола'

Гостин
Околу тој трејд, наводно Перкинс не сакал да го продолжи договорот (ваљда да извлечи некој долар плус), но тоа не му се допаднало на управата и затоа го шитнаа.
Али сега сето тоа е минато и неважно, од в година ќе треба да му ја мислиме што ќе правиме со играчи. Масовно подмладување ќе треба.
Секоја чест на Пирс, Ален и Гарнет, ама тешко дека ќе држат и в година форма. А со инвалиди како Вест, Дејвис, Грин...в година не мислам да играме.

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Перкинс растура во Оклахома.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Да не ги кобам пред рака, ама со играта што ја видов претходно, а гледам ја повториле пак, можат да се збогуваат со финалето. Ама нејсе. Очигледно и на Лејкерс и на нас ни беше потребно да видиме дека ни требаат промени во тимот за да се вратат тимовите на старите патеки и да доминираат во лигата.

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Прокоцкаа победа ама нема врска, се гледа дека нема шампионски капацитет тимот

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
најмногу ми е криво шо лани низ прсти ни се лизна титулата, а оваа година како бевме почнале да растураме, викам си гарант ќе бидеме шампиони. али како дојде тој пад во тимот, почнавме да тонеме како титаник и тоа баш пред плејофот. и после како да не ти биде криво :kesa: . се надевам догодина дека ќе го видиме бостон со 18та титула :toe:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Абе дечки, јас уште од првата утакмица со Knicks ко игравте ви реков дека ако продолжите така, нема титула. Вие, не, се заебават, намерно така играт, со полојна сила , бла бла ...
Од ко се повреди Рондо, освен Пирс моментално нема играч шо игра константно добро.
И ако не сте заприметиле, Гарнет ви е клучен играч оваја серија. Прошлата утакмица пепел ги напрај и тепавте 16 разлика.

Е сеа има една добра работа. Прошлио пат ко пишав дека не ве бива наредните 2 натпревари ги испосравте Никс :):):). Можи ќе ви тргни и сеа пак :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
како и да е јас сум горд што навивам за бостон селтикс. горд сум што тимот има хемија за тимска игра за разлика од многу други тимови кои се базират на индивидуалци. во добро и во лошо....CELTICS TILL I DIE :pipi:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Штета што оваа генерација на селтик ќе остани само со една титула(таа од 2008) а сигурен сум дека минатата година и ова година можевме да ја освоиме титулата...сепак неможиме сеуште да се ослониме на Пирс и Гарнет за догодина и едноставно како што кажа Никола мора составот да се помлади и да му се направи на Рондо конкурентен тим во иднина...за трејдовите во Јануари можам да кажам дека беа тежок фејл на управата бидејќи нелогично е да го менуваш тимот што победува и да донесиш инвалиди во составот....навистина онаа публика на ТД гарден заслужува многу повеќе од тоа што го доживуваат моментално...а на нас фановите не ни преостана ништо друго освен да се надеваме на подобри денови....

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Stvarno steta ke bide ovaa generacija da ostane so edna titula,ama toa e ,Pirs nema podrska koga toa najveke e potrebno,pred se mislam od Ray Allen,lani so Lejkers na edna utakmica se ispuca i do kraj ne mozese gol da dade,sega pa uste poloso,prvata dade nekoe kosce ,drugive utakmici go nema,go podrzuvam Dok 100% ama samo edno ne mi e jasno ,zasto ne go stavi Krstic ni sekunda,deckoto moze ne e Howard ama se borese i igrase super otkako dojde vo Boston!
Toa e sto e ,golemi nadezi imam vo Grin,se nadevam deka odgodina ke prerasne vo eden od liderite na Boston!!!

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Цело време зборам, одбрана та одбрана ама не било се до одбраната туку и до поентирањето, зошто водевме со одбрана а немаше никаква реализација и потоа не стигнаа и загубивме заради големиот простор што го оставивме под кошот и со скокот на Бош го дадоа победничкиот кош и се загубија сите надежи.....:nesum:

Н

'Никола'

Гостин
Тоа од Бош беше one in a million, едноставно им се посреќи тогаш. И после тоа, Се беше јасно.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Док треба оваа песна да им ја пуште на сите играчи за да ги разбуди од зимскиот сон

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Док треба оваа песна да им ја пуште на сите играчи за да ги разбуди од зимскиот сон

Точно таа треба да им ја пушти....а за рундата оваа вечер ги посветувам овие стихови:
Look, if you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted-One moment
Would you capture it or just let it slip?

Kajgana Shop

На врв Bottom