Фан Клуб: Портсмут

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Е па затоа ќе бидете наградени еден ден!!!!Гледа Господ!!!!

Еве и јас да пиша по подолго време. Супер сме сега засега туркаме накај плеј оф местата па ке видиме. Лично јас не верувам дека можиме да дојдиме до 6тото место(камоли да се промовираме назад во ПЛ) но годинава со оглед на тоа се што ни се случуваше и средина на табелата би било успеџ. Сепак долга е сезоната и веруваме во изненадувања

Ако Портсмут се бори како што се бореше и кога веќе беше испаднат лани, сигурно стига до плеј оф мечевите :smir:

Ако Портсмут се бори како што се бореше и кога веќе беше испаднат лани, сигурно стига до плеј оф мечевите :smir:
Ама лани беше друга приказна имавме поквалитетни играчи годинава имаме помал фонт на играчи околу 17. Ми се чини дека на нити еден натпревар досега Котерил не донесе 7 резервни играчи....немаме толкав број на играчи ама сета срека немаме голем број на повредени играчи затоа уште се држиме. Ке биди тешко но ке видиме. Лично би бил задоволен и со средина на табела годинава

Добро е извлековме бод во 93 минута на Elland Road кај лидс со автоголот на Обрајан(екс играч на портсмут).Well done mate. На само 4 бода сме од плејоф место со утакмица помалку

И како е момци ваму ? Гледам одамна немало активност овде.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom