Фан Клуб: Портсмут

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
ај нека ви е со среќа новиот играч искрено првпат слушам за него

ај нека ви е со среќа новиот играч искрено првпат слушам за него

брат ко така ти не пратиш многу фудбал.Малку да те воведам во играчотпред 2 сезони играше за монако и беше мн добар.Лани напрај трансфер во лион ама ич не се снајде само 2 гола даде и еве му нова шанса за да се докажи

Може да се каже ми се допаѓаат како тим незнам зошто...:pos2:

Дали ова значи дека добивам нов навивач на помпеите од македонија?

Tomi_Pompey напиша:
брат ко така ти не пратиш многу фудбал.Малку да те воведам во играчотпред 2 сезони играше за монако и беше мн добар.Лани напрај трансфер во лион ама ич не се снајде само 2 гола даде и еве му нова шанса за да се докажи

И јас незнам зошто ама многу ги сакам

И јас незнам зошто ама многу ги сакам

Да, Да:icon_mrgr:icon_mrgr

И не се занесувајте не бришете постови оти ако не пишуват навивачи од другите клубој овде ќе си пишува еден сам и сам со себе ќе си прај муабет. И уште еднаш да го упатам новиот член Томи види прво колку години има детето па после да кажуваш дали гледа фудбал или не, ти на тие години не знаеше за Портсмут а сега овде приказни ќе продаваш. Поздрав до надлежните, и да не бришат вакви поучни постови до новите членови.

И не се занесувајте не бришете постови оти ако не пишуват навивачи од другите клубој овде ќе си пишува еден сам и сам со себе ќе си прај муабет. И уште еднаш да го упатам новиот член Томи види прво колку години има детето па после да кажуваш дали гледа фудбал или не, ти на тие години не знаеше за Портсмут а сега овде приказни ќе продаваш. Поздрав до надлежните, и да не бришат вакви поучни постови до новите членови.
A каква врска има овој пост со темава, м ? Офтопик е, капираш, немам ништо против твоево мислење, но можеш истото да го средиш по приватни пораки или на профил .

Трикот е шо со Томи сме другари и се приклучи на кајгана пред 2 3 дена. Моето мислење сакав да го прочита и Брицо за да сфати дека во фудбал се разбира и појке од колку шо треба за негова возраст а воедно и Томи малце да се спушти на земја оти овде има милион пати поголеми стручњаци за фудбал од него. На негови 15 години тој не знаеше дека постои клуб со име Портсмут, дозна одкако влезе во премиерлига. Ова стално му го кажувам и никако не можи да го разбери.
Ако сум офтопик бриши ама плс само вториот, првиот остај го.

Трикот е шо со Томи сме другари и се приклучи на кајгана пред 2 3 дена. Моето мислење сакав да го прочита и Брицо за да сфати дека во фудбал се разбира и појке од колку шо треба за негова возраст а воедно и Томи малце да се спушти на земја оти овде има милион пати поголеми стручњаци за фудбал од него. На негови 15 години тој не знаеше дека постои клуб со име Портсмут, дозна одкако влезе во премиерлига. Ова стално му го кажувам и никако не можи да го разбери.
Ако сум офтопик бриши ама плс само вториот, првиот остај го.

Хехе, абе и јас незнав дека има тим Портсмут али многу ми се допаднаа коа влегоа во премиерлига првите кола лом правеа, и оттогаш до ден денес навивам за нив од Англија...

Па сигурно дека е така никој не следи англиска втора лига па да навива за некој тим, нормално е да навиваш за некој појак шо барем ќе биди во премиер лига ама друг ми беше муабетот, никој нема право да оспорува нечие фудбалско знаење само затоа шо не го знај некојси Пикион, демек тој ги знај сите играчи па сега му вели на детето дека не гледаш ти многу фудбал. Ај доста е офтопици ги молам модераторите да ги остат мислењава барем 2 дена па после нека ги бришат оти доста се поучни. Иначе за Портсмут ако не купат играчи отпаѓањето му е појке од сигурно, тој новиот сопственик или нешто ве матка или навистина толкава процедура е потребна, не знам шо да речам.

па не пратам многу француско првенство и за тоа не го знам и фала за Steve-G шо застана на моја страна

па не пратам многу француско првенство и за тоа не го знам и фала за Steve-G шо застана на моја страна

Ок е нема проблем.Не видов дека имаш 15 години моја грешка

Хехе, абе и јас незнав дека има тим Портсмут али многу ми се допаднаа коа влегоа во премиерлига првите кола лом правеа, и оттогаш до ден денес навивам за нив од Англија...

Ален шо прајме сезонава ептен тешка ке биди?

па да освојте просечно од секој натпревар по еден бод може ќе останите во премиер лига

Добро нели го купија Портсмут Арапчиња што чека нека почне да фрла и он парички малце..

PORTSMOUTH
IN
Steve Finnan
Espanyol
Free
Aaron Mokoena
Blackburn
Free
OUT
Glen Johnson
Liverpool
£17.5m
Peter Crouch
Tottenham
£9m
Andre Blackman
Bristol City
Free
Sean Davis
Bolton
Free
Djimi Traore
Monaco
Free
Ryan Woodford
Havant & Waterlooville
Free
Ryan Gazet du Chattelier
Weymouth
Six Month Loan
Callum Reynolds
Luton
Six Month Loan
Joe Collins
Released
Lauren
Released
Glen Little
Released
Noe Pamarot
Released
Jerome Thomas
Released

PORTSMOUTH
IN
Steve Finnan
Espanyol
Free
Aaron Mokoena
Blackburn
Free
OUT
Glen Johnson
Liverpool
£17.5m
Peter Crouch
Tottenham
£9m
Andre Blackman
Bristol City
Free
Sean Davis
Bolton
Free
Djimi Traore
Monaco
Free
Ryan Woodford
Havant & Waterlooville
Free
Ryan Gazet du Chattelier
Weymouth
Six Month Loan
Callum Reynolds
Luton
Six Month Loan
Joe Collins
Released
Lauren
Released
Glen Little
Released
Noe Pamarot
Released
Jerome Thomas
Released
Браво одлично истажување

Добро нели го купија Портсмут Арапчиња што чека нека почне да фрла и он парички малце..
Тука е прблемот уште го нема докупено и зато се немат пари за засилувања ко ке го докупи прво треба да го подмири долгојте па после нови играчи

PORTSMOUTH
IN
Steve Finnan
Espanyol
Free
Aaron Mokoena
Blackburn
Free
OUT
Glen Johnson
Liverpool
£17.5m
Peter Crouch
Tottenham
£9m
Andre Blackman
Bristol City
Free
Sean Davis
Bolton
Free
Djimi Traore
Monaco
Free
Ryan Woodford
Havant & Waterlooville
Free
Ryan Gazet du Chattelier
Weymouth
Six Month Loan
Callum Reynolds
Luton
Six Month Loan
Joe Collins
Released
Lauren
Released
Glen Little
Released
Noe Pamarot
Released
Jerome Thomas
Released
Само заборај уште 1 играч пикион од вчера е нов играч не помпеј од лион на 1годишна позајмица и денеска треба да потпиши и ниеми па ке му биди понуден договор и на боп и се очекува да потпиши и видука ама проблем е платата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom