Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas sepak bi ti preporacal toj so grafickata da go zemes ako e core2duo i toa ne e slab procesor(ke ti vrsi rabota isto kako intel i3) za 1000ce mislam deka poveke se isplati, baska ke gledas filmovi na pogolema rezolucija i so podobar kvalitet na slika(720P,1080P) . Podobro imaj ja grafickata a da ne ti treba otkolku da ja nemas a da ti zatreba.Veruvaj mi nema da zazalis imam doma dva lap topa Acer eden so core2duo i 4500 integrirana na sestra mi i mojot dualcore so nvidia 9300 M G mojot lap top e 2 pati bolje od na sestra mi lap topot .и3 ти е двојадрен процесор од поновата серија на интел. а кор 2 дуо то ти е од постарата серија на интел ( и е послаб од и3 ). А за графичката.. ако ти е за филмови и сл, ке ти врши работа и интегрираната ( т.е забрави на понови игри ). додека другиот лаптоп со кор 2 дуо то има појака графичка ( нвидиа 320М.. со таа може да играш некоа игра на пониски сетинзи ). тоа ти е.. за твоите потреби првиот ти е подобар ( тој со и3 процесор ).
Препорачајте екстерен диск. Пожелно е да биде WD, над 500GB, без адаптер за струја ( само усб ).
И што мислите за WD Passport ( или како се викаше ), дали е добар, колку пари, брзина на читање/запишување.
jas imam xl-740k dosta soliden maus e samo treba da imas golema raka za da ti lezi, inace mausot e besprekoren veke 1 godina i dobro izgledaMicrosoft Intelli 3.0 или A4 Tech X7 XL740K? (или Logitech MX518?)
isto i MX518 e zver maus i dobro lezi na rakaJimmyHoFa напиша:jas imam xl-740k dosta soliden maus e samo treba da imas golema raka za da ti lezi, inace mausot e besprekoren veke 1 godina i dobro izgleda
Microsoft Intelli 3.0 или A4 Tech X7 XL740K? (или Logitech MX518?)
ОК тогаш, мене ми е побитно како лежи на рака, комфорт итн. (не дека и прецизност не ми е важна) И немам нешто голема рака, па така да ќе земам MX518Фала на сите.
Маусиве не се од рангот на “пазарче“ што значи сите имаат огромна прецизност и осетливост а MX-518 според мене е ѕвер од маус
jas pleskam cs cesto gi probav mx 518 pa g 500 i na kraj zavrsiv so m500 nekako najdobar skor mi praviЗнам дека не се обични офис мауси, затоа и земам еден за гејмингБидејќи со овој маусов шо го имам не се игра асално.... плус и скролот откажува.
jas pleskam cs cesto gi probav mx 518 pa g 500 i na kraj zavrsiv so m500 nekako najdobar skor mi pravi