Кој е вашиот омилен админ на Кајгана CS серверите и зошто ?

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Site se doBri spored meNe , vklucuvajki go i troll WARLORD..

devil,зашто учи со мене

sto da ve miluvame koga poveke od pola ste citere ebave tapanaarto.

iskluci go be ne go vklucuvi na nego treba :sekss:

Abe dete so igras cs ako za tebe i adminite se citeri a?Pisav i na eden a eve i na tebe. Ima resenie i za vas.
Eveti edno : Uklucuvas CS , New game , vlagas tr ili ct , add_bot 8. Nemoj poveke mn ti se :S i igaraj si kolku sakas :tapp:

Се знае најдобар е SpywAr3*

хах овде се критикува ама има друга поделба кој може да поднесе критики и да ја прифати па после да се поправи и некој шо неможе да ја сфати поентата на критиката...
Некогаш има и критки кои се безвеза ама тоа е :)

Koнструктивна критика е добра критика. На крај краева ако велат дека играте со wh а знаете дека не е вистина, треба да бидета поласкани. Би вратиле со „Фала“ или слично.

А за темата, неможам да одберам најдобар, сите се океј на нивни начин.
Ако морам да бирам, КИНДЕР. Чекам частене у Понеделник. :))))

Chill ppl.

SpywaRe кој може друг ако не Спајвар :)

Za Mene najdobar admin e NoEnd...onaka :helou:

според мене. ај нека е троло. :vozbud:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom