:jaj:Нај омилен можеби и не е вистински збор... До сега имам мислење дека (според мене) НАЈКОРЕКТЕН администратор е ДИВАЈН.
Како прво, ДИВАЈН е администраторка, а како второ, се мисли на админите на CS серверите, а не на форумот. :wink:Нај омилен можеби и не е вистински збор... До сега имам мислење дека (според мене) НАЈКОРЕКТЕН администратор е ДИВАЈН.
да не си грешка?Нај омилен можеби и не е вистински збор... До сега имам мислење дека (според мене) НАЈКОРЕКТЕН администратор е ДИВАЈН.
Greska e :pos2::pos2:да не си грешка?
Свака печурка се не једеНај омилен можеби и не е вистински збор... До сега имам мислење дека (според мене) НАЈКОРЕКТЕН администратор е ДИВАЈН.
se razbira tebe ti e omilen penis od nekoj admin :pos2::pos2::pos2:Неам омилен админ,сите ги мразам од дното на душата...
KaGeBe lud si nema sose razbira tebe ti e omilen penis od nekoj admin :pos2::pos2::pos2:
Подолго време се мислев дали да ти дадам реплика на постов...Абе кагебе,научи прво да збориш,па после ке правиме муабет јас и ти.Вака ништо ке ми треба преведувач...se razbira tebe ti e omilen penis od nekoj admin :pos2::pos2::pos2:
се согласувам со тоа што го рече кагебеНеам омилен админ,сите ги мразам од дното на душата...
Ja sepak mislam deka Toninter e najbolje (A)(H)(h5)(A)се согласувам со тоа што го рече кагебе
(h5) (h) (a)Ja sepak mislam deka Toninter e najbolje (A)(H)(h5)(A)
Ја не се согласувам со тебе викам TonInter не ToninterJa sepak mislam deka Toninter e najbolje (A)(H)(h5)(A)