-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Linksys WRT54GH - 2090 ден. во SETЕпа и овие се отприлика та цена... Кај можам да го најдам линксисот?
Анхоч беа над 3200 сите линксис
Linksys WRT54GH - 2090 ден. во SETЕпа и овие се отприлика та цена... Кај можам да го најдам линксисот?
Анхоч беа над 3200 сите линксис
Не може, немате дозвола од администратор за измена на нешто таму у сетинзите... ќе бидете без фејсбукvo skolo ni e blokirana FB stranata i youtube i takvi zabavni stranicki, pa ima li nekoi finti za otvaranje i odblokiranje na taa glupost? pomos ve molam
пробај реинсталирај драјверите за мрежната. Ако не пали тоа, смени ја мрежната.Можно е мрежната да е цркната?
пробај реинсталирај драјверите за мрежната. Ако не пали тоа, смени ја мрежната.Можно е мрежната да е цркната?
Нема мени.знае некој како да влезам во менито на кабелскиот модем од телекабел? модемот е црн и е моторола.
www.prettytower.comvo skolo ni e blokirana FB stranata i youtube i takvi zabavni stranicki, pa ima li nekoi finti za otvaranje i odblokiranje na taa glupost? pomos ve molam
Пробај 192.168.100.1знае некој како да влезам во менито на кабелскиот модем од телекабел? модемот е црн и е моторола.
LAN и USB портата имаат различни MAC адреси, мислам дека ќе мораш да им ја пријавиш промената, за да ја одобрат новата MAC адреса ... потоа ќе можеш. Јави се во поддршка ќе ти ја кажат точната процедура.Пробај 192.168.100.1
---------
Сеа едно прашање... Како да сетирам Кејблтел преку лан да го поврзам моторола модемов со компјутер? Пробав да ја внесам конфигурацијава (IPv4) и пак не работит... Ми требит преку лан за да можам да сетирам рутер. Ако имат некој било каква идеа поинаку да го средам рутеров нека пишит шо побрзо
Го средив пред неколку сати проблемов... То беше решениево... Сепак фала на реплајLAN и USB портата имаат различни MAC адреси, мислам дека ќе мораш да им ја пријавиш промената, за да ја одобрат новата MAC адреса ... потоа ќе можеш. Јави се во поддршка ќе ти ја кажат точната процедура.
Пишам на мсн, и некој кога ми дава ЛИНК од јутјуб или било што, кога кликам на него ми се отвара во Internet Explorer, и ми коче. Како може да направам кога ке кликнам на линкот да ми го отвара во Мозилата ? ? ?
Е, како?Намести го Mozilla-та како основен пребарувач(default browser)