Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

Член од
4 јануари 2010
Мислења
179
Поени од реакции
18
Дали некој може да ми каже некој софтвер за креирање на веб сајт..? :toe:

Член од
4 јануари 2010
Мислења
179
Поени од реакции
18
Знам за фронтпејџ.. ама се замени со 2 незнам кој беа нови софтвери.. така да се прекина до 2006.. а за dreamweaver од Adobe е..?

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
Дали знае некој колку троши ова телевизијава на зулу.мк.. еве на пример саат време гледање колку сообраќај би се потрошил??

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Дали знае некој колку троши ова телевизијава на зулу.мк.. еве на пример саат време гледање колку сообраќај би се потрошил??
Симни си netlimiter и види.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Имам еден проблем. Имам 3MAX Comfort, и во петокот беа сервисери и ми го смениа модемот од томпсон на speedport. Не бев јас дома, го средиле вифито и си работи на лаптоп, ама на компјутерот што го користам јас нејќе. Се јавив тогаш во T-Home, и ми проработе со disable/enable на Local Area Connection. После рестартирање на компјутерот повторно се појави истиот проблем, ми пишува Unidentified Network. Од T-Home ми рекоа да инсталирам нови драјвери за мрежната. Го реинсталирав windowsot, инсталирав најнови драјвери за мрежната и пак проработе интернетот. Се беше добро, и после рестарт пак се врати на истото. Да не знае некој како да го решам проблемот?
Вифи и на уште еден компјутер си работи. Само на мојот е проблемот.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
ПОМОШ!!!!!

Ве молам на сите кајганџии да ми помогнат ако знаат-имам максАДСЛ интернет, кога се конектирам се е ок,кажува дека пц-то е конектиран на нет, скајпот го отвара а мсн и веб-пребарувачите не. Ми ја кажува истата слика како да нема интернет. Се јавив во центарот за поддршка и ми рекоа дека имам вирус по пц-то, го скенирав-имам лиценциран НОД32 ама ништо не наоѓа, башка тоа зедов и една програма 1-2-3 Спајвер фри и таа ништо не наоѓа....ако некој има идеја што е како е со тоа ВЕ МОЛАМ пишите ми.
п.с. ако има ваква тема слободно изришете ја:toe:

RZ

Член од
3 април 2010
Мислења
75
Поени од реакции
14
Ресетирај го рутерот или модемот(во зависност што имаш), упаство за тоа можеш да најдеш во пакетот што ти го дале кога си го ставал интернетот

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
исто е...го правам тоа и пак истата приказна. скајпот си е отворен и си работи како што треба ама мсн и веб пребарувачите не ги отвара. тоа не е секогаш, баш имам забележано во 1 часот по полноќ тоа ми се случува сигурно а некогаш и преку ден. Мора да почекам 1 час за да имам пак нет. Дали се работи за некој вирус кој антивирусот не го препознава.....??? Врска немам што е работата:toe:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.515
Ве молам на сите кајганџии да ми помогнат ако знаат-имам максАДСЛ интернет, кога се конектирам се е ок,кажува дека пц-то е конектиран на нет, скајпот го отвара а мсн и веб-пребарувачите не. Ми ја кажува истата слика како да нема интернет. Се јавив во центарот за поддршка и ми рекоа дека имам вирус по пц-то, го скенирав-имам лиценциран НОД32 ама ништо не наоѓа, башка тоа зедов и една програма 1-2-3 Спајвер фри и таа ништо не наоѓа....ако некој има идеја што е како е со тоа ВЕ МОЛАМ пишите ми.
п.с. ако има ваква тема слободно изришете ја:toe:
Има ваква тема. Ги префрлив мислењата од твојата во постарата тема.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
ок не е битно за префрлањето туку да се најде некој што му се има десено истото па да ми помогне :vozbud:

Член од
20 април 2010
Мислења
718
Поени од реакции
527
Мене ми се има случено истото на стариот ПЦ на кој имав XP па го решив со TCP IP Repair.
Прашај си го чичко Гугл кај можеш да го најдеш и данлоадираш али барај за оперативниот систем кој го користиш.
Ако имаш потешкотии обратисе повторно па ке го решиме на ПП проблемот!

Kajgana Shop

На врв Bottom