Пробај покасно/друг ден, како што ти пишува.
А што ќе ти е таа картица од лаптопот кога и вака и така (99%) нема Package Injection функција (се користи за пробивање на мрежи).Ништо најдов , многу го имаат истиот проблем, затоа што на многу лаптопи ја има истата мрежна картица и нема шанси преку VМ да се користи, зналчи ќе треба да земам некоја усб wlan карта.
Па за пробивање ваерлес го користам тој го имам , ама ете гледам дека неможи со таа картица, пробав на друг лаптоп на друга можи. Многу го имаат истиот проблем со таа картица.Пробај покасно/друг ден, како што ти пишува.
Имаш јузер на hotmail или пробуваш да направиш? Зашто гледам пишуваш година нешто...
А што ќе ти е таа картица од лаптопот кога и вака и така (99%) нема Package Injection функција (се користи за пробивање на мрежи).
Или само мерак ти е да го имаш Backtrack?
Пробај симни го Backtrack 4 Pre Release, напрај си го во VMWare како виртуелна машина, види, може ќе ја најде картичката, само незнам за што ќе ти служи
Инсталирај го мсн-от од поново. Ако пак нејќе, пробај со постара верзија. Пробај да го исклучиш firewall-oт.Имам еден проблем. Веќе 4 дена не можам да го вклучам мсн-то со мојата мејл-адреса. Постојано се појавува пораката: We can`t sign you in to windows live messenger. Signing in to windows live messenger failed because the service is temporarily unavaliable. Please try again later.
Ова се случува само кога сакам да вклучам мсн со мојата мејл адреса, а од другите мејл адреси на овој компјутер се вклучува без проблем.
Конекцијата е добра, сменив и лозинка, ама пак не може
Знае некој што може да е проблемот?
Имам нов јузер на live, и сега за на факс да си го активирам moodle-от треба некоја порака да отворам во inbox, ама нема ни inbox ни outboxПробај покасно/друг ден, како што ти пишува.
Имаш јузер на hotmail или пробуваш да направиш? Зашто гледам пишуваш година нешто...
На ПМФ си?Имам нов јузер на live, и сега за на факс да си го активирам moodle-от треба некоја порака да отворам во inbox, ама нема ни inbox ни outbox
ај пробај вакаИмам wireless интернет со DISCUS™ DRG A225G модем.
Сакам да ги отворам подесувањата на рутерот за да ја направам мрежата достапна (т.е. да ја отклучам, да можам да фаќам сигнал и на телефонот) но очигледно сум го заборавил пасвордот, па не можам. Пробав со сите можни комбинации а и го рестартирав модемот 2 пати, но повторно ми бара пасворд. Чаре?
Најверојатно е до нив проблемот, јави им се, и кажи им шо како.Зошто со мала брзина симнува интернетов и постојано се намалува брзината и на крај паѓа конекцијата.Немам потрошено лимит(5 гига до сега,10 ми е пакетот.Инаку имам max adsl...Не знам каде е проблемот.Ако може некој нека ми каже и со колкава нормална брзина треба да се симнуваат поголеми фајлови(50мб па нагоре).Фала однапред.
Не е можно тоа, така барај од некој друг акаунт , или напрај си на 0.arenabg.com исто е како замунда и подобро. :smir:Да питам нешто, вајда тука може.
Си имав акаунт на замунда. И сеа да се уклучам и неќе. Вика
This account has been disabled
Зашто?
A не дава да се регистрирам пак нели лимитот бла бла...
Си го сакам акаунтот сакам да гледам серии
Ах имав порано акаунт на арена старата, ај си направив и на ова добро е има сеНе е можно тоа, така барај од некој друг акаунт , или напрај си на 0.arenabg.com исто е како замунда и подобро. :smir: