Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
Барај клуч за соодветната апликација. Пример, ти имаш KIS 8.0.0.454 а сакаш да ставиш клуч za KIS 8.0.0.350. Затоа и ти ја дава пораката...
да најдов ама па сега вика key is in the black list, колку што знам дека kejot е пиратски и така нешто

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
да најдов ама па сега вика key is in the black list, колку што знам дека kejot е пиратски и така нешто
Епа немаш среќа :) И јас имав кис 09, па ми отиде лиценцата... Незнам, барај други и пробувај. Или друга опција, стави си понова верзија (триал 1 месец и шибај) иако тоа и не е баш решение де... Ама така е кога се` сакаме бесплатно :)

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
Епа немаш среќа :) И јас имав кис 09, па ми отиде лиценцата... Незнам, барај други и пробувај. Или друга опција, стави си понова верзија (триал 1 месец и шибај) иако тоа и не е баш решение де... Ама така е кога се` сакаме бесплатно :)
па ке ставам понова верзија па за еден месец друга.
Фала за помошта!

Inspektorat

www.guliver_tip.bloger.hr
Член од
22 август 2008
Мислења
95
Поени од реакции
0
zdravo

Kako mozam da sprecam skokacki prozorcinja so mozilla? Najcesto mi izlegvet ko ke otvoram nekoj blogoj.

Член од
7 септември 2008
Мислења
37
Поени од реакции
0
Fala brat go instalirav i sega ke vidime. Samo ADBLOCK PLUS prvo so e go instalirav tie podolu ne taka?
pozz
Да, сега нема да имаш проблем. А за останатото, незнам што би ти требало (Real Player, Wheather etc.), се што мислиш дека ќе ти врши работа додека си онлајн. Поздрав!

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
ми треба помош за поврзување со 3г интернет. земав модем од космофон, инсталирав се и кога пробувам да се поврзам ми вика "A connection to the remote computer could not be established, so the port used for this connection was closed." модемот е поврзан на еее, се е инсталирано, пратив порака за активирање на 5гига, само што не можам да се поврзам. хелп?
едит: се поврзав. го исклучив, уклучив модемот и одма на мозила. home page: google, ми се отвори на ГРЧКИ. а претходно си беше наместена на англиски, сега ми се отвори на грчки ?!

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
па ке ставам понова верзија па за еден месец друга.
Фала за помошта!
има решение и да си продолжиш со таа верзија, ќе ти пратам линк од една страна за key за KIS по ПП па провери си среди го тоа, јас преку неа си барам key и нема гајле топ си работи.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.844
Поени од реакции
4.281
ми треба помош за поврзување со 3г интернет. земав модем од космофон, инсталирав се и кога пробувам да се поврзам ми вика "A connection to the remote computer could not be established, so the port used for this connection was closed." модемот е поврзан на еее, се е инсталирано, пратив порака за активирање на 5гига, само што не можам да се поврзам. хелп?
едит: се поврзав. го исклучив, уклучив модемот и одма на мозила. home page: google, ми се отвори на ГРЧКИ. а претходно си беше наместена на англиски, сега ми се отвори на грчки ?!
kesija prefrlis na EN mozilata!
a za konekcijata sto da ti kazam stom sesi instaliral povrzal bi trebalo dae Ok ako ne vo prodazen salon damu objasnis..sto/kako se slucuva!a spored mene trebalo da pocekas...i na na3G tuku wi-max dasi pustis stom sise resil za bezicen net Pozzz:helou:

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
фала на советот, ја префрлив на англиски, ама не ми беше тоа поентата :smir: не можев да почекам, ми треба интернетот за сега и го избрав како најдобра опција. брзината е солидна, цената не е превисока.

kesija prefrlis na EN mozilata!
a za konekcijata sto da ti kazam stom sesi instaliral povrzal bi trebalo dae Ok ako ne vo prodazen salon damu objasnis..sto/kako se slucuva!a spored mene trebalo da pocekas...i na na3G tuku wi-max dasi pustis stom sise resil za bezicen net Pozzz:helou:

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.558
Поени од реакции
2.759
Prvo izvinite za latinicata nema kirilicna podrska na laptopot.Sakav da prasam sega.Tuka kaj drugar mi na rabota preku laptop fativme bezicen internet.Ali laptopot ne e negov on na rabota ima normalen desktop kompjuter.Sega prasanjeto mi e deka ne se razbiram.Dali moze preku nekoj si usb wifi ako postoi da zeme aparatce da se povrze na desktop kompjuterot i da go koristi ovoj internet koj go koristime sega na laptopot.I ako ima moznost kazete kade moze da se kupi takvo aparatce i kolku kosta toa.Fala odnapred :wink:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Prvo izvinite za latinicata nema kirilicna podrska na laptopot.Sakav da prasam sega.Tuka kaj drugar mi na rabota preku laptop fativme bezicen internet.Ali laptopot ne e negov on na rabota ima normalen desktop kompjuter.Sega prasanjeto mi e deka ne se razbiram.Dali moze preku nekoj si usb wifi ako postoi da zeme aparatce da se povrze na desktop kompjuterot i da go koristi ovoj internet koj go koristime sega na laptopot.I ako ima moznost kazete kade moze da se kupi takvo aparatce i kolku kosta toa.Fala odnapred :wink:

Може, само ќе си купиш WLAN USB (Wireless USB / WiFi USB, сите се истото). Можеш да си купиш секаде каде што се продаваат делови за компјутери и се околу 700-1300 ден.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.558
Поени од реакции
2.759
Може, само ќе си купиш WLAN USB (Wireless USB / WiFi USB, сите се истото). Можеш да си купиш секаде каде што се продаваат делови за компјутери и се околу 700-1300 ден.
Fala brat za brziot odgovor :helou:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Мислам дека не ми е овде местото, но не можам да најдам па се решив овде да пишам ..
Дали ја знае некој од Кабелнет страницата ?? бројки се .. Фала однапред:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom