Фан Клуб: Манчестер Сити

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Just another match for United and another Cup final for City...
Мене како обратно ми гледа работата.Лани како обратно да беше.Се радвевте џоа титула сте зеле.А и секое коло од уста не го вадите Сити без разлика дали победил или не.Али ве разбирам, стравот е в коски влезн :toe:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Мене како обратно ми гледа работата.Лани како обратно да беше.Се радвевте џоа титула сте зеле.А и секое коло од уста не го вадите Сити без разлика дали победил или не.Али ве разбирам, стравот е в коски влезн :toe:
Поентата дека ние најмногу се концентрираме на титулата, а дербијата ги гледаме како потешки препреки на тој пат, а за Сити зборуваме и коментираме во наш фан клуб затоа што имаме ФАНОВИ кои постираат таму, а дркаџии на Сити како тебе интераш и останати кој својата омраза кон Јунајтед ја искажуваат преку ФК Дубаи фан клуб. А кој е поочајен најдобро се гледа со постерите низ Манчестер кои Сити ги става, а се одличен материјал за ремет за нас, да не ги спомнувам тетоважите со пехари и Руни и смешните испринтани дресови.

34 years and counting...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Бе ја ко што гледам и вие си правите ремет секое коло со Билан и Губе (како што ги нарекувате), барем признајте дека е забавно а не дека стравот во коски ви е влезен :toe:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.741
Поени од реакции
43.884
1,Обратно??? Оти нема фанови на Сити на форумов, затоа ти изгледа одбратно.. (т.е. има 2-3ца)
2. Што сакаш да не се радуваме кога и двата меча ги тепавме во 90та минута и тоа тој вториот ни ги одржи надежите за титула..се до последното коло..
3. Како што кажа Џену, и вие секое коло од уста не ги вадите Милан и Јуве..па што сеа??

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
1,Обратно??? Оти нема фанови на Сити на форумов, затоа ти изгледа одбратно.. (т.е. има 2-3ца)
2. Што сакаш да не се радуваме кога и двата меча ги тепавме во 90та минута и тоа тој вториот ни ги одржи надежите за титула..се до последното коло..
3. Како што кажа Џену, и вие секое коло од уста не ги вадите Милан и Јуве..па што сеа??
Нема ниту еден, тие 2-3ца се фанови само пред дерби меч и кога Сити тепа. :)

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Добро е сите ме цитиравте и покажвте колку сте искомплексирани од Сити. :aplauz: :aplauz: :salut:

F

fantomX

Гостин
POSTAROT, ја разбрав твојата поента за настапот на фанојте на Јунајтед спрема Сити и во извесна мера, држи вода. Ама еден факт е контра се тоа - гледајќи само една сезона наназад, Сити ама апсолутно се посра во секој можем дуел со Манчестер Јунајтед, настрана шо на табелата не беа баш блиску. Фанојте на Јунајтед, точно, се истураат врз Сити - не знам зошто, ама не гледам како то можи да биди искомплексираност со оглед на изминатите нивни дуели. А пошто не гледам како вечерва приказната можи да биди поинаква, односно Јунајтед да не победи, то ќе продолжи и понатаму. :toe:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Жити се не го цитирајте више поштаров искомплексирани сме (иако не знам од што како што вика фантом ама не се мешаме во мислења).

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
F

fantomX

Гостин
Се чувствувам почастено од Тевез и се прашувам каков е тој тим кој со послаби (барем според него) чува резултат?
Стварно ти се чудам, па не се толку наивни, Јунајтед не го игра најдобриот напаѓачки фудбал, туку најдобриот контра-напаѓачки фудбал (има кажано еден чичко...). Не се прај сега и ти „на трипол“.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Стварно ти се чудам, па не се толку наивни, Јунајтед не го игра најдобриот напаѓачки фудбал, туку најдобриот контра-напаѓачки фудбал (има кажано еден чичко...). Не се прај сега и ти „на трипол“.
Ама нееее, нели ние сме послаб тим од нив, според репликите на Манчини и Тевез јас се водам :D

Kajgana Shop

На врв Bottom