Фан Клуб: Манчестер Сити

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.638
Поени од реакции
22.674
Да имаа Сити некој похрабар тренер, ќе газеа се. Манчини, кој со години работеше во Серија А, неможе одма да постави игра како што треба во Премиер Лигата. Кога ќе ја видам средината која ја игра(Јаја Туре, Де Јонг и Бери), ми доаѓа да заплачам. Ни Италијанската репрезентација не игра така дефанзивна средина. :tapp:

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Јасно е за навивачите на Манчестер Јунајтед, ако победат ќе провоцираат и ќе се силат во фан клубов дека џабе им биле парите на Сити итн.А доколку изгубат ќе кажуваат Сити немаат историја, имаме 18 титули,вака било така било.Све е познато

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.815
Поени од реакции
11.438
Јасно е за навивачите на Манчестер Јунајтед, ако победат ќе провоцираат и ќе се силат во фан клубов дека џабе им биле парите на Сити итн.А доколку изгубат ќе кажуваат Сити немаат историја, имаме 18 титули,вака било така било.Све е познато
На кого не му се чита, има други опции и теми.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А знаеш дека Лех не се доближи до голот на Сити него пикнаа голови од 25+ метри на Гивен кој е во лоша форма?

И дај те молам не толерирај постови како овој на nOmoReGameS!

Утре кога ќе ве почасти сите Тевез, тогаш сакам да ве видам како провоцирате.
Не знам прво како го нарекуваш ова фан клуб кога главните поддржувачи се приврзоци како што вика фантомикс кои постираат само кога победува Сити. Темава не треба да биде ни отворена али ајде.

Муабетов ти е ала Филе после дуелот со Интер, имале посед, аути, слободни, ама не победиле. Ми е гајле мене како изгубија, битно изгубија.

А тоа дали Тевез ќе не почастел не можеме да знаеме. Истиов муабет од вас го слушав пред едно 9 месеца како Пато и Рони ќе не частеле па видовме какво частење падна :toe:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Знаев дека ќе мешаш Милан. :pos2:

Ок се читаме утре пред полноќ.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Дури и да победат Сити, имаат уште многу за да го достигнат Јунајтед и дури ни за 50 години нема да го престигнат Јунајтед !

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Дури и да победат Сити, имаат уште многу за да го достигнат Јунајтед и дури ни за 50 години нема да го престигнат Јунајтед !
Види пак што има напишено поштарот де :))

В

Вори

Гостин
Manester Sity se najaki.Teves zakon,silva ustav,adebajor car,jonson najdobar.
Ke gi dupat utre na Junaited,ke viditite

:tapp::pipi::jaj:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
А знаеш дека Лех не се доближи до голот на Сити него пикнаа голови од 25+ метри на Гивен кој е во лоша форма?

И дај те молам не толерирај постови како овој на nOmoReGameS!

Утре кога ќе ве почасти сите Тевез, тогаш сакам да ве видам како провоцирате.
Братче не се нервирај бе само малце да ја размрдам ситуацијава...многу некако згрчени сте..брее...:smir:
Бтв што сум ја крив кога немате тим за титули ...тим без историја без став,единствено нешто што имате се парите..ама џабе ...кога ова е Јунајтед братчиња...бацки

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Арно си реков јас, али тоа е тоа.Мислам дека треба да се откаже натпреварот пошо и да ве победат ЏАБЕ им е, вие имате 18 титули и 50 години им требаат да ве стигнат :tapp: :tapp:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Арно си реков јас, али тоа е тоа.Мислам дека треба да се откаже натпреварот пошо и да ве победат ЏАБЕ им е, вие имате 18 титули и 50 години им требаат да ве стигнат :tapp: :tapp:
Па нормално дека им е џабе, ако не победат ќе се израдват ко да освоиле титула, а крај на сезона Јунајтед пак ќе се борит за титула и тие за Лига Европа...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ако им требаше на Јунајтед 50 години за 18 титули, не значи дека и на Сити ќе им треба толку :)))

P

PewDiePie

Гостин
Реален пост.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Just another match for United and another Cup final for City...

Kajgana Shop

На врв Bottom