Фан Клуб: Манчестер Сити

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
парите го вртат светот тоа е тоа.
вчера го зедоа робињо, во јануари можат а и сигурен сум дека ќе земат уште квалитетни играчи.
ние може само да си посматраме.

п.с. се појави некој фан на сити???

Мразам кога се повторувам , али чисто информативно , Челзи како станаа голем светски клуб , еден од најдобрите во Европа ?! :toe:

Ај добро жити се,Абрамович не дава по 250 милиони за играч!!Најскап играч Челси што го зеде од ерата на Абрамович е Дрогба 29 милиони.Затоа има разлика помеѓу Сити и Челси!!!

Ај добро жити се,Абрамович не дава по 250 милиони за играч!!Најскап играч Челси што го зеде од ерата на Абрамович е Дрогба 29 милиони.Затоа има разлика помеѓу Сити и Челси!!!

Чекај , уште не дале , а и нема шанса Рони да оди во Сити , си се изјасни он дека сака еден ден дресот на Реал да го носи . Без оглед на големата сума. т.е. огромната сума , сигурно дека Манчестер Јун . не би го продале својот најдобар играч на градскиот ривал , т.е. на клуб од исто првенство . Уште од сега паѓа во вода оваа идеја за носењето на Роналдо во Манчестер С. .

Шевченко колку пари го зедоа ?

Не знам не ми текнува сега,знам дека тука некаде беше иста сумата како за Дрогба:toe:

Шевченко од Милан во Челзи премина за 46.5 милиони евра. Така да не е воопшто блиску до цената на Дрогба.

Шевченко од Милан во Челзи премина за 46.5 милиони евра. Така да не е воопшто блиску до цената на Дрогба.
Односно 31 милион фунти,два повеќе од Дрогба.Сега тој трансфер е надминат со трансферот на Робињо.Инаку многу ме нервираат вакви фудбалери што играат само кога ќе видат пари.

Ај за Манчестер Сити дискутирајте ако можит...

Абе типците го барат и Кристиано за во втор преоден рок... даваат 135 милионии:vozbud::vozbud:

hah brat navivam vejce 3 sezoni so da pravam .. chelsea gi mrazam od cela dusha arsenal da ne pram maubet ... i si navivam za poslabive ekipi a posebno za Man City(koja ne e slaba momentalno :D)

Шо е ова бе одма набија комплекс некој од Сити почнаа да ги нарекуваат Харчестер Сити,да спомнуваат навивачи......јбг тоа е реалноста почна да се сере на големо а видат дека може да бидат загрозени нивните тимови па и пред раце да им се зимаат играчи
Еве јас си признавам симпатичен ми е тимов уште пред да дојдат Дубаи гајс:toe: а причината за тоа (с)е:Харт,Шмајхел,Ричардс,Онуоха,Забалета,Саиседо,Џонсон,Фернандес,Стариџ(Стјуриџ како и да е),Кастиљо,Ајрланд,Божинов,Жо,Компани а сега и Робињо и поискусните Елано,Петров,Дан,Филипс,Васел и тн.....Сити имаа(т) потенцијал за 2-3 години да засенат еден тим од големата четворка
Јбг сеа луѓето си имат пари и сакат да вложуваат и да бидат горди на тоа што го вложуваат и јас кога би имал јака пара би вложил во спортот
А инаку за фановите нормално дека ќе ги има ако не одма ама за 2-3 години ќе ги има у голема бројка
Него Даворе кажи ми ти кога го засака Челзи:jaj:
Едит:За Роналдо не верувам да дојде ама може да земат многу јаки млади играчи а и некои поискусни ѕверови

Шо е ова бе одма набија комплекс некој од Сити почнаа да ги нарекуваат Харчестер Сити,да спомнуваат навивачи......јбг тоа е реалноста почна да се сере на големо а видат дека може да бидат загрозени нивните тимови па и пред раце да им се зимаат играчи
Еве јас си признавам симпатичен ми е тимов уште пред да дојдат Дубаи гајс:toe: а причината за тоа (с)е:Харт,Шмајхел,Ричардс,Онуоха,Забалета,Саиседо,Џонсон,Фернандес,Стариџ(Стјуриџ како и да е),Кастиљо,Ајрланд,Божинов,Жо,Компани а сега и Робињо и поискусните Елано,Петров,Дан,Филипс,Васел и тн.....Сити имаа(т) потенцијал за 2-3 години да засенат еден тим од големата четворка
Јбг сеа луѓето си имат пари и сакат да вложуваат и да бидат горди на тоа што го вложуваат и јас кога би имал јака пара би вложил во спортот
А инаку за фановите нормално дека ќе ги има ако не одма ама за 2-3 години ќе ги има у голема бројка
Него Даворе кажи ми ти кога го засака Челзи:jaj:
Едит:За Роналдо не верувам да дојде ама може да земат многу јаки млади играчи а и некои поискусни ѕверови

Челси го засакав од доаѓањето на Абрамович 2003 година,а пред тоа навивав само за Партизан.И што сеа?

Сега ќе си размените мсн на профили и ќе продолжите таму со муабетот.

Добра одлука Сити да испрати понуда до Роналдо, ама Јунајтед да го продаде својот најдобар фудбалер на својот гратски и омразен меѓу фановите ривал едноставно не е можно.:nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom