Фан Клуб: Манчестер Сити

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Сити имаат доста добар тим.Имаат доста добри таленти(Ричардс,Шмајхел,Ајреланд,Стариџ)со кој можат да се вклучат во борбата за некои од местата за Лига на Шампиони

па како нема да се добри,дојде тајванецот и му истури едно ќесе пари на ериксон да пазарува низ европа, на нерви ми идат сити. тепаа го манчестер јунајтед без веза.гадови се

ist slucaj koga dojde abramovic vo celzi e ovaj sinavatra vo man city.poln so pari napravi rekonstrukcija na timot.igracite zadovoleni so dobri dogovori(t.e dobri pari zemaat po sekoj mec) i kako da ne igraat dobro ne mi e jasno.se e vo parata vo momentov

Оваа година најверојатно 5-то место..или сепак можат пред Лузерпул?!

ist slucaj koga dojde abramovic vo celzi e ovaj sinavatra vo man city.poln so pari napravi rekonstrukcija na timot.igracite zadovoleni so dobri dogovori(t.e dobri pari zemaat po sekoj mec) i kako da ne igraat dobro ne mi e jasno.se e vo parata vo momentov
Сепак мора да се признае дека Сити предходно имаа добри таленти.Со доаѓањето на милионерот само се подобри ситуацијата пивлекувајќи добар тренер и добри фудбалери

Ццц... што си мислат дека можат сите да ги донесат во МанСити ...

денеска
Everton FC 1 - 0 Manchester City

Треба да продадат некои фудбалери.Имаат премногу фудбалери

Треба да продадат некои фудбалери.Имаат премногу фудбалери
И уште сакаат да купуваат :vozbud:

Изгледа Бјанки прв ќе си иде така се шпекулира .

Бјанки е на позајмица во Лацио од пред некој ден. ;)

Манчестер Сити во преговори со Бенџани од Портсмут, ако го дадат Портсмут значи се глупи, таков играч не се дава бе растур прави, ако го земе МАНС ќе бидат уште појаки.

Јак фудбалер е тој.Има чувство за гол!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom