- Член од
- 4 април 2009
- Мислења
- 1.311
- Поени од реакции
- 21
Александар Македонски е погребан во Македонија,(кој ке дојде до прамајката ке дојде и до телото на Александар Македонски).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме Мрзеше да читам све ако има некој пост ваков претходно сори...Како што знам,кога умрел таму у пичке си материне,Одма го пратиле у ковчег према бутел,е сеа фората е шо уствари имало два ковчега едниот бил пун со песок или мед нешо беше специфично...И така напраиле голема превара,и ондак то
Зошто морама да се докажуваш и на сметка на Александар Македонски,убаво си разбрал два сосема идентични саркофази,со ндве сосема идентични поворки,кој е вистинскиот.
чекај малце јас сум лаик тука.....значи тоа е докажано нели имал спорна смрт викат маларија...ами како ке го донеле тука..веста за неговата смрт се ширела со брзина на звукот и дома се испотепале за власт кога разбрале царството пропага и
кој влечел тела назад па немале боинг тогаш ко сега од ирак и флаг-да му клаат![]()
Убаво кажа еден член на претходната страна,кај шо почнале Гејците да копаат,штом биле толку сигурни дека е таму закопан,само нека ја довршат работата,па ке видиме што ке биде.
Но,се мислам дека кога ке се најде ковчегот(дај боже да се најде и тоа кај нас)ке се смени светов,ке се тепаат сите за ковчегот,ке има војни насекаде,Грците ке кубат коси кога ке ги требиме,Бугарите ке се свестат дека и пред тоа биле Македонци,Албанците ке сфатат дека биле вештачка држава која биле и е наша.
И,на крај ке идеме на летување на море како што требаше пред многу децении за нашите претци и роднини.
Александар ке се гордее со нас и секој херој што се борел за нашава мила Македонија........
НО,ВЛАДАВА ТРЕБА ДА ГО ПОВЛЕЧЕ ПРВИОТ ПОТЕГ,МАКАР И ПОТАЈНО НЕКА БИДЕ,ДА НЕ ЗНАЕ НИКОЈ........
Напишано од kajzer_![]()
Група луѓе мислат дека оваа е книгата на Александар Македонски на предната страна го има испишано името на Александар Книгава ја имам видено лично
Оваа Група луѓе долго време истражува на планината Беласица трчка по тие таканаречени знаци кои што ги има во книгата.
Da se pretpostavuva deka knigata im pripga na mnogute bakrni knigi od biblotekata na Aleksandar Makedonski,no i se pretpostavuva deka biblotekata bila locirana na Belasica vo nasiot no i vo Bugarskiot del.Inaku ova e edna od zucuvanite knigi od edna takava bibloteka,ta;no e deka se spomenuva Aleksandar,Roksana no i grob na eden od pete lista bakrni,na koj e prestavena mesto polozbata kade bi trebalo da se navoga toj grob.Inaku Blek Point ova kniga ja ima prezentirano vo 2003god.vo Kocani i Vinaica(togas prezentacijata ja vodese Dusko Aleksivski)Mene sto me zenegrira ovaa bkrna kniga e naslovnata strana so piranidata so centar na nejze (najverovatno bil postaven skapocen predmet vo funkcija na oko,koj denes go nema toj skapocen predmet)no i nad piramidata prestava na bufot.Znaci moe mislenje verojatnosta za da bide poveke vistina so povrzanosta so Aleksandar Makedonski poveke me zaentigrira prvata predna strana.Toa e sepak moe mislenje,ne znaci deka i drugite listovi ne me zaentigrirale - pozdrav
буфот на Боемската дружина,
ke se obidam ako ne mozes da mi pomognes piter od drugo mesto od tv.makedonija(pomni)ja ima dostaveno prednata strana od bkrnata kniga i izjavata na Dusko Aleksovski,pa dotavia na forumov,no me interesira tvoeto soznanie za Boemskata druzina i za bufot,sto imas soznanija.
требало да ја украдеш, бидејки тоа е бакарната книга за која што се зборуваше
ќе соберам колку можам повеќе информации и ќе ти ги доставам овде