Првата сајбер партија во Македонија

Член од
30 декември 2007
Мислења
29
Поени од реакции
1
Gi baram Vasite razmisluvanja za Prvata CYBER partija vo Makedonija.Idejno e zamislena da deluva po statutot,delovnikot i programskite celi na VMRO-DPMNE no so golema doza na samokriticnost i realnost.Mozebi ce izgleda kako frakcija,da,ali toa go gledam krajno pozitivno,no samo so edna cel-dobroto i prosperitetot na ovaa drzava.
PS
Koj znae,mozebi ne loso da se pojavi uste edna politicka partija na makedonskiot politicki ring,isfiltrirana od nus pojavite vo pozicijata a da go zeme najdobroto od opozicijata.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Gi baram Vasite razmisluvanja za Prvata CYBER partija vo Makedonija.Idejno e zamislena da deluva po statutot,delovnikot i programskite celi na VMRO-DPMNE no so golema doza na samokriticnost i realnost.Mozebi ce izgleda kako frakcija,da,ali toa go gledam krajno pozitivno,no samo so edna cel-dobroto i prosperitetot na ovaa drzava.
PS
Koj znae,mozebi ne loso da se pojavi uste edna politicka partija na makedonskiot politicki ring,isfiltrirana od nus pojavite vo pozicijata a da go zeme najdobroto od opozicijata.
Ако веќе размислуваш во таа насока, формирај оригинална партија а не клон на некоја друга (било која)...друкчие нема смисла.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
PS

овај.... прашањево ти е дали ќе вреди да ја основаш ????

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
PS
Cyber ne cyber,se sto e protiv komunizmot na vlastite ni podrzuvam.

Inaku naj pricina za izbori i na Vmro i na Sds e tokmu stravot deka do 2010 mozi da se formira nesto novo sto ce im e*i majkata i na dvete.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Koga se pravi Cyber partija...zosto bi trebalo da e klon na VMRO-koe bilo , ili na nekoja druga postojna partija.....?????
Koga e veke Cyber partija .... sto ne bi se koristele cyber moznostite ??? :)

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Koga se pravi Cyber partija...zosto bi trebalo da e klon na VMRO-koe bilo , ili na nekoja druga postojna partija.....?????
Koga e veke Cyber partija .... sto ne bi se koristele cyber moznostite ??? :)
Најверојатно, отварање јузери по форуми и блогови :)

Овој или е страстен ВМРО сајбер фан, или СДСМ-овец кој нашол оргинален начин како да ги заебава опонентите :)

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Мене ми изглеа као тип кој му се свиѓа како функционира владата, ама сака ипак да ги искритикува за оние смешки кои од време на време ги прават. Сака наша поддршка, и од мене ја има се додека не ми бара пари нити да го поддржам во некои дебилни и различни од моите размислувања кои понатаму би ги имале било кои двајца соговорници.

Е сега ова во фината варијанта на приказната. Ама знаејќи колку ги има по нет шо тераат пропаганда, не се знае у кој правец би му се развила “идејата“...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Сајбер партија, сама по себе, не би требало да се залага ни за лева ни за десна опција.
Значи, оригинална програма, просек на старост на членовите околу 26 години, и никаква допирна точка со програмите и идеите на „големите играчи“ од нашава сцена.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
А ќе бидат ли допуштени Кантер страјк, Кол оф дјути, анриал... и други фракции таму

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
А ќе бидат ли допуштени Кантер страјк, Кол оф дјути, анриал... и други фракции таму

Тоа ќе остане само една од желбите на децата испратени до Дедо Мраз.

Кој знае,
можда и ќе се оствари:)

А, како би се викала таа Сајбер Партија? Интернет зависници?!?:pipi:

Член од
30 декември 2007
Мислења
29
Поени од реакции
1
ок тогаш,по првичните Ваши размислувања,кои верувајте крајно позитивно ме изненадија,да започнеме:

1.името на партијата

2.статутот и целите на истата

Во првиот пост реков дека програмата би се засновала на начелата на ВМРО ДПМНЕ но прифајќајќи го Вашето мислење,крајно независна програмска определба е најдоброто решение.
Значи ,,движејќи" се во центарот,земајќи го најдоброто од двете ,,крила",да се формира конкретен програмски резултат.

Ве молам давајте предлози за името на Првата CYBER Партија кај нас!
Потоа,врз основа на предлозите ќе распишеме анкета кој пак ќе го даде името на нашата ,,партија"

Kajgana Shop

На врв Bottom