Universal Soldiers - После The Hulk дефинитивно најглуп филм,беше три после полноќ јас бев сам дома и само тој уште не го имав гледано.
Im a Legend - Демек...Кога ке сфатат сценаристите па и режисерите дека ’’смрта на главната улога на крајот на филмот’’ е веќе видено,и дека не го прави филмот подобар,од 1 до 10 една 6 ама крајот све заебава,не дека бананава ме болеше за Smith ама не мораше да умре,глуп крај дефинитивно.
Superbad - Глуп филм,ниту еднаш не се насмеав,интересен ама не смешен. (а како беше најавен).
The Kingdom - Супер филм,многу реална слика на тоа што се случува,имаше ептен кул моменти.еден + од мене,сеа којзнае како се радува Џејми коа ке чита дека + му дадов.
300 - Една недела (ок 2 недели) секој ден го гледав,не дека немаше досадни делови ама сепак,многу моќен филм (шо кур ми стана не знам).
Shoot em Up - Иако повеќето не имаат слушнато филмот вреди да се гледа,има малку бизарни работи
ама ок е направен,типичен акционен филм,каде еден ги убива сите ама сепак има нешто интересно,сигурно актерот
да му го имам англискиот акцент,со еден збор алал да им е на тие што го избраја Clive Owen,роден за улогата.
Spiderman 3 - блеах.Многу работи се случија за МНОГУ КРАТКО време,дури 3 нови ликови,многу брзо направени(површински само),сите добри луѓе биле ама ете Сем решил да се претворат во лоши,јас би напишал подобро сценаријо жими све!Па на крајот и тој Грин Гоблин Џуниор умре-зошто?Затоа што немаше што да прават со него во 4 продолжение...глуп филм,дефинитивно.Гедаш гледаш и на крајот си викаш,знаев дека вака ке заврши.
REsident Evil 3 - Исто ко Спајдерчо,шо им е на сценаристиве,зошто сите улоги ги убиваат?Зошто во третото продолжение цел свет зафатен,што ке прават во 4?Некола ептен дебилска работа,ама бидејки играта е перфектна мора пак да го гледам и 4 дел од филмот,што ке прават со сите тие Alice-иња?Сигурно ке го прават ко Хитмен,да не препознаеш која е која па некоја ке е негативна,ти реков ми рече бла бла бла.
Good Luck Chuck - Дефинитивно за мене најдобрата комедија за 2007,нема што да пишам,знаеш што ке се случи а се смееш ко ангел (барем јас така се смеам
) МОРА ДА ГО ГЛЕДАТЕ ФИЛМОТ!
The Bourne Ultimatum - Ок беше ама првиот и вториот дел беа подобри,се зафркавам,сите дела се добри,многу орогинален филм...NOT,ама направен подобро од сите други случни,море подобар и од џејмс бонд 1000 пати.
1048 - Све ок,ама што им требаше 1+0+4+8=13,ова работа со бројкиве толку е излишена што сакав да престанам да го гледам филмот.Филмот хорор е а не те плаши,те држи да го гледаш и да го гледаш,и на крајот овај таман да се врати назад всоба ТУП еден кловн со секира,и скокање од каучот,па трпење ремет од цела фамилија за 10-15 дена.
American Pie Presents:Beta House - Да,да знам све,ама мене ми е смешен.Ок де,не ми е смешен ама ко
Superbad е,интересен...така за гуд муд филм.
Ке прам апдејт подоцна.