Факултет за Електротехника и информациски технологии

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
a jака фора е, и со задржувањето на индексите цело лето, се со цел да се успори или отежни префрлувањето на финки...без индекс ко без една нога си...незнам ама јас ко таква ја гледам споредбата

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
ај нека се носат у ѓаола, а не размислуваат дека повеќе од пола потписи се зимаат подоцна од рокот на заверка, а каде се оцени, и други ствари...шо, ќе ми стои индексот цело лето на студентски? безвезе потег
Ја неможам потпис да земам кај Лошковска без семинарски... а рокот на семинарските е 10 јуни.
И сеа чаре?

Веројатно ќе треба да заверам во септември? А што праиме што ќе се префрламе на ФИНКИ? Сигурно ќе искочат некои проблеми...

Значи какви само обструкции се прават срамота е...

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
^ на многу невкусен, подмукол начин

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Добро, а лани кој период заверувавте семестар?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ja u septemvri , poso plakjam na rati i togash doplakjam stalno ;P

пс:Мамата у ***** на користољубивите колешки/ги ....

Член од
23 мај 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
Ако може некој од постарите колеги (или некој што знае) да ми каже кој предмети од 1 семестар се услов за да се запише 3 семестар за ТК. Благодарам однапред.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Ако може некој од постарите колеги (или некој што знае) да ми каже кој предмети од 1 семестар се услов за да се запише 3 семестар за ТК. Благодарам однапред.
Математика 1 најбитно, електротехника 1 и структурирано за изборните предмети.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
колоквиумот ОЕТ2 беше на 26 ти од колку саат ?

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Колоквиумов ОЕТ 2 и усново не беа баш лесни. Што мислите, ќе дадат посебно теорија да се полага како што направија со ОЕТ 1?

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Колоквиумов ОЕТ 2 и усново не беа баш лесни. Што мислите, ќе дадат посебно теорија да се полага како што направија со ОЕТ 1?
мора да дадат, зошто јас не го напишав усното, да крш беше

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
100% ќе дадат дополнително да се полага теорија. Треба да се луди да дозволат пола и повеќе да одат на испит поради теорија....

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Секоја година викаат дека нема да дадат и на крај даваат :) Ни јас лани не напишав ништо на усното па си преполагав само усно

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
100% ќе дадат дополнително да се полага теорија. Треба да се луди да дозволат пола и повеќе да одат на испит поради теорија....
+ тоа не им иде у прилог поради стравот од емиграција на ФИНКИ :)

G

GucciMane

Гостин
Има негде примери од испити по англиски?

Kajgana Shop

На врв Bottom