Ја неможам потпис да земам кај Лошковска без семинарски... а рокот на семинарските е 10 јуни.ај нека се носат у ѓаола, а не размислуваат дека повеќе од пола потписи се зимаат подоцна од рокот на заверка, а каде се оцени, и други ствари...шо, ќе ми стои индексот цело лето на студентски? безвезе потег
Математика 1 најбитно, електротехника 1 и структурирано за изборните предмети.Ако може некој од постарите колеги (или некој што знае) да ми каже кој предмети од 1 семестар се услов за да се запише 3 семестар за ТК. Благодарам однапред.
12 - СИТЕ ФЕИТколоквиумот ОЕТ2 беше на 26 ти од колку саат ?
мора да дадат, зошто јас не го напишав усното, да крш бешеКолоквиумов ОЕТ 2 и усново не беа баш лесни. Што мислите, ќе дадат посебно теорија да се полага како што направија со ОЕТ 1?
100% ќе дадат дополнително да се полага теорија. Треба да се луди да дозволат пола и повеќе да одат на испит поради теорија....Колоквиумов ОЕТ 2 и усново не беа баш лесни. Што мислите, ќе дадат посебно теорија да се полага како што направија со ОЕТ 1?
+ тоа не им иде у прилог поради стравот од емиграција на ФИНКИ100% ќе дадат дополнително да се полага теорија. Треба да се луди да дозволат пола и повеќе да одат на испит поради теорија....