ќе те видев дали ке збореше вака да не положеше ипНе ја дирајте Кате , заедно со Иван и Боби се НАЈБОЉЕ асистенти !!!
Па затоа денот е слободен според распоредот за да можат лабораториски вежби да напукаатПа има ли смисла ова што го прават?! Петок ми е слободен ден и ми наместиле ваков распоред:
08.00 - 09.30 лабораториски физика 2
09.30 - 11.00 лабораториски ООП
11.00 - 12.30 лабораториски ОЕТ 2
4 и пол часа без 5 минути пауза. Треба да трчаме од лабораторија до лабораторија! И најжално е што физика демек не дозволувале да се менуваат групите, а само таа ми одговара да ја сменам, другиве две нека ми останат за во петок!
Не ги учи така децата, нема ништо да научат ако ги носат готови Повеќе ќе научат и ќе запамтат ако се мачат да препишат од колегата и колку толку ќе им влезе нешто во глава од препишувањето, одколку да однесат се на готово и да не го ни погледнат кодот, а времето за вежби го изгубиле...За ООП, моеш на усб да си ги однесеш вежбите (ова скришно, се разбира), и после саат, саат и 10 минути, да му кажеш на демонстраторот дека си готов. Лани пуштаа да си одиш ако си готов, не знам за оваа год.
+ знаам и кај живее во пп!Ти изгледа познато?
Како реплика ќе ти оставам една слика од мојот распоредПа има ли смисла ова што го прават?! Петок ми е слободен ден и ми наместиле ваков распоред:
08.00 - 09.30 лабораториски физика 2
09.30 - 11.00 лабораториски ООП
11.00 - 12.30 лабораториски ОЕТ 2
4 и пол часа без 5 минути пауза. Треба да трчаме од лабораторија до лабораторија! И најжално е што физика демек не дозволувале да се менуваат групите, а само таа ми одговара да ја сменам, другиве две нека ми останат за во петок!
O.O ...
Кажете им: „Сакаме уште, сакаме уште!“
Сања и Иван се кока кола за пола асистенти на факултетон, со нив двајца и од 8 до 8 да имам како колегава нема да ми пречи
Ја мислев мојот е заебан...
Ќе биде пада влада на електро :pos2:Кажете им: „Сакаме уште, сакаме уште!“
Бај д веј, сега бев на математика друга паралелка да поднаучам нешто нели, и влезе деканот задишан цел и кажа дека му се јавиле од Влада, ќе дошол утре Грујо во 14ч да промовира некои книги кои ќе останат на факултетот, кој сакал да дошол и рече демек било срамота ако дошол премиерот а немало никој.
Е сеа ja викам да нема никој
--- надополнето ---
Сања и Иван се кока кола за пола асистенти на факултетон, со нив двајца и од 8 до 8 да имам како колегава нема да ми пречи
Мораш некој ден да ми објасниш, шо толку арно виде во Сања.Сања и Иван се кока кола за пола асистенти на факултетон, со нив двајца и од 8 до 8 да имам како колегава нема да ми пречи
Пеееееееее, повЉАкува кууууу...Мораш некој ден да ми објасниш, шо толку арно виде во Сања.
Се сфаќам коа ми објаснува она, дојди Тунеска да ти објаснува задачи, ако сфатиш една ќе повлечам се што кажав Кога ќе наиде на задача што не ја знае, одма паузаМораш некој ден да ми објасниш, шо толку арно виде во Сања.