Секс со колешка/колега?

• Креатор на темата Креатор на темата P@uN
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 јуни 2005
Мислења
21
Поени од реакции
0
На работа имам една колеска шо цело време ме провоцира :lol: Дали би имале секс со колешка/колега? Дали тоа би било на работното место или надвор од него? И дали некогас ви се случило да имате секс со колешка/колега и какви ви биле односите после тоа?:lol:

Сум имал, не секс него врска... и сеа е глупо, пошо секој ден се среќаваме на работа... И то

Препорака... Кај што го вадиш лебот, не го вади Џонито

Moze sex, samo ako ostane na toa, da ne ide preku granici

Mislam deka ne e bas dobra idea :roll:

MISLAM DEKA SEX NA RABOTNO MESTO E NESTO EXTRA. NO SAMO DODEKA TRAE, ZATOA STO POSLE TOA E GLUPO. MORAS DA NAJDES POD ITNO NOVO RABOTNO MESTO. :P

Dolphin напиша:
Препорака... Кај што го вадиш лебот, не го вади Џонито

Те цитирав за прв пат Делфин, замисли желба :!: :lol: :lol: :lol: Така си е, баталете уживање или било какво искушение, ќе се испреврти све после тоа :lol: :wink:

Do sega se samo koleshki mi se pogoduvale na rabota :D
Ali se slozuvam so Dolphin i Divine za toa lebot :D

Таква работа ни под точка разно

И јас не сум за то ама та ептен е запната,просто се плашам да одам 3 смена наредната недела да не ме силоват :lol: ,а плус то мажена е :lol: :oops:

so koleska da

Pa sto da ne be lugje, toa e najnormalna stvar.
MIslite li deka na "koleskite" nasi ne im se vrtata raznorazni stvari u glava i ako se sami ne im doslo da se PIPNAT dodeka se sami dali vo kancelarija ili....

Ako dojdete do sansa da se OPNETE, ic ne mu ja mislete, posto posle nema vrakjanje nazad.

A sto funkcija ima zivti se ebacici.cjb.net bas bi sakal nekoj da mi odgovori.
Fala unapred.

Abe eve zamislete rabotite treta smena koja trae 12 saata.Ok so koleshka koja provocira celo vreme? Brat toa ne se izdrzuva ne zaebaaj :D Shala na strana bar da utepash vreme ako nisho drugo :D ONaka cisto sportski ke Karash :D A da zavisi i sto e rabotata dali ima rabota na toa rabotno mesto dali nema,so drugi zborovi dali ke se ima vreme za rendanje :D

Хербес, прашај го ФростДрагон затоа каква колешка имаф ја у младоста ;) и немафме секс, сеуште се дружиме, не толку многу како коа работеме заедно ама пак сме тука некаде.

Mene me ucea kako mala deka tamu kade sto se vadi lebot,ne se vadi nisto drugo. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom