A
apidrone
Гостин
Ја лани на 30ти го полагав последниот колоквиум, СП. Според распоредот, немаше испит на 31ви, освен ако не бил по договор.Лани полагавме на 31ви. Незнам што се чудиш. Најнормален работен ден е.
Ја лани на 30ти го полагав последниот колоквиум, СП. Според распоредот, немаше испит на 31ви, освен ако не бил по договор.Лани полагавме на 31ви. Незнам што се чудиш. Најнормален работен ден е.
Ние системска анализа и дизајн полагавме ако добро памтам, четврток беше 31ви. Башка имаше и по распоред мислам, најнормален ден си е 31ви...Ја лани на 30ти го полагав последниот колоквиум, СП. Според распоредот, немаше испит на 31ви, освен ако не бил по договор.
Кога веќе си запнал да ме убедуваш ...Ние системска анализа и дизајн полагавме ако добро памтам, четврток беше 31ви. Башка имаше и по распоред мислам, најнормален ден си е 31ви...
Па тебе конкретно никој не те ни прашува дали сакаш да се замараш, кога веќе си запнал.Кога веќе си запнал да ме убедуваш ...
И не, не е најнормален ден.. никој не сака на 31ви да се замара со факс.. барем не јас.
Прошлата година беа негде од 10 до крај на јануари, ама ако си прва негде од 20 ќе ти почнат (тие на почеток се за испити од парни семестри)Кога се испитите? Крај на Јануари?
Се работи и на 2ри. Иначе сакам да кажам дека не е најнормален ден, а не дека не е работен или дека јас сум некој фактор дали да се работи или не. Поздрав :smir:За секој нормален 31ви е работен ден. Не се работни 1ви и 2ри.
Ќе не уништат ако е така... Нема да се осеќа празнична еуфорија, нема да можеш на раат да ги поминеш празницитеКоста по електротехника рече дека колоквиумската ќе почнела од 8ми после празниците, е сеа малце сум збунет
Од каде ви се овие информации? Од извори блиски на министерството и владата или од институциите за евроинтеграции?И ако паднеш на втор колоквиум, резултати ќе имаш околу 5-6 Јануари, а треба да одиш на испит на 10ти што значи дека за 3-4 дена треба да спремиш цел предмет! Impossible!
А може ли да ми кажете што ви се вие кратенки оти читам неколклу страни наназад и не сваќамИКИ и ИНФО (државна и приватна) се полнат фул и тоа има и одбиени кандидати уште на прв уписен, на КСИА и ТК останува по некое место државна, приватна колку сакаш а на другите смерови дури и по третиот уписен рок остануваат празни места. Барем оваа година беше така. Зависи каде сакаш.
ИКИ - Информатика и Компјутерско ИнженерствоА може ли да ми кажете што ви се вие кратенки оти читам неколклу страни наназад и не сваќам