- Член од
- 28 октомври 2008
- Мислења
- 74
- Поени од реакции
- 1
има резултати на feitle за кај бучковска
кај секој професор е различно^ на нет има само за г-паралелка.
Инаку како оди скалата(бодови/оцена) математика?
За кај Бучковска сакам да знам, конкретно...кај секој професор е различно
Има само за Г-паралелка затоа што само нашата асистентка го користи порталот, или пак секој студент си има пристап само до информации од својата паралелка.^ на нет има само за г-паралелка.
Инаку како оди скалата(бодови/оцена) математика?
Не за полагање, не ме интересира тоа, тука десетка од колку почнува, деветка од каде?Има само за Г-паралелка затоа што само нашата асистентка го користи порталот, или пак секој студент си има пристап само до информации од својата паралелка.
А за скалата спомнуваше нешо Бучковска еднаш, нишо конкретно, освен тоа дека ти требаат 100 поени од двата колоквиума за да положиш.
Да, кецот пошо ми е презапишан го остадов за испит за јануари, се појавив само колку да видам шо дават Бучковска за разлика од Санева.Не за полагање, не ме интересира тоа, тука десетка од колку почнува, деветка од каде?
п.с. Фантом тука си? Ти си овој со 0?
Како компајлираш? Преку командна линија или со dev-cpp?fatal error: stdio.h: No such file or directory
compilation terminated.
ima nekoj resenie?
Да, се дозволува, но мислам дека не се дозволува нешто што не сте учеле, на пример string.h и нејзините функцииДали на прв колоквиум СП дозволуваат да се употребуваат други библиотеки освен stdio.h и функции кои не се дел од оваа библиотека? Пример math.h, sqrt(), abs(),...
ако ти е точна задачата , што и да си користил не верувам дека би ти правеле проблем >Дали на прв колоквиум СП дозволуваат да се употребуваат други библиотеки освен stdio.h и функции кои не се дел од оваа библиотека? Пример math.h, sqrt(), abs(),...
Преку командна линијаКако компајлираш? Преку командна линија или со dev-cpp?
Прават проблем.ако ти е точна задачата , што и да си користил не верувам дека би ти правеле проблем >