Топче
Арсеналиста
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 9.234
- Поени од реакции
- 14.576
Офффф... цена? мора да се купи или може и да се копира тоа што ти треба?Книгата лани ја издаде, и за Инфо и за другите паралелки е книгата нејзина.
Офффф... цена? мора да се купи или може и да се копира тоа што ти треба?Книгата лани ја издаде, и за Инфо и за другите паралелки е книгата нејзина.
350 денари чини книгата, а ако ја ископираш, 150 би требало да ти се фати отприлика. Не мора да се купи.Офффф... цена? мора да се купи или може и да се копира тоа што ти треба?
Па не знам дали е задолжително али за твое добро земи си ја, има вежби што ќе ни требаат за испит. Иначе книгата ја имаш доле у копирница, иде у комплет со работната, негде околу 300 мислам беше, не сум 100 % сигурен.Кај да ја откопам книгава по англиски :/
Башка работна задолжително е?
Се надевам дека се зезаш.А кој е поискусен со хакирање да им ги провалиме колоквиумите?![]()
Да бре, аманСе надевам дека се зезаш.
Уф, добро е. Не за друго, Цобе ќе се изнервираше да направевме такво нешто.Да бре, аман![]()
And Mr. Cobe is...?Уф, добро е. Не за друго, Цобе ќе се изнервираше да направевме такво нешто.![]()
Cobe is the guy...the chosen one...And Mr. Cobe is...?![]()
Ќе правиме во четврток.Некој од паралелка Б да ми каже физика дали правевте домашна или ќе правите во четврток?
Истото се случи и минатата година. Утредента се појавија само 5 луѓе на лабораториските...У НЕДЕЛА ОБЈАВИЛЕ (И ТОА НА ГРУПАТА НА ЈАХУ) ДЕКА У ПОНЕДЕЛНИК ЌЕ ИАМ ЛАБАРАТОРИСКИ ВВИ, А НИТУ КАЖАНО НИТУ ОБЈАВЕНО НА ФАКС?
КОЈ КУРАЦ ФЕИТ? КОЈ!?
Шо треба ја да праам? ДА СТИСКАМ РИФРЕШ У 5 до 12 НАВЕЧЕР у недела за у понеделник? ОМГ!
ШТО КУР?