Факултет за Електротехника и информациски технологии

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Офффф... цена? мора да се купи или може и да се копира тоа што ти треба?
350 денари чини книгата, а ако ја ископираш, 150 би требало да ти се фати отприлика. Не мора да се купи.

Г

Господ

Гостин
Кај да ја откопам книгава по англиски :/
Башка работна задолжително е?

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Кај да ја откопам книгава по англиски :/
Башка работна задолжително е?
Па не знам дали е задолжително али за твое добро земи си ја, има вежби што ќе ни требаат за испит. Иначе книгата ја имаш доле у копирница, иде у комплет со работната, негде околу 300 мислам беше, не сум 100 % сигурен.

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
А кој е поискусен со хакирање да им ги провалиме колоквиумите? :D

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Едно прашање: физика колоквиумот се состои само од задачи или ќе биде пола - пола со теорија? ... Задачите се саенс фикшн, човек во живот не се надевал дека такво нешто може да се пресметува :p

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Некој од паралелка Б да ми каже физика дали правевте домашна или ќе правите во четврток?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
У НЕДЕЛА ОБЈАВИЛЕ (И ТОА НА ГРУПАТА НА ЈАХУ) ДЕКА У ПОНЕДЕЛНИК ЌЕ ИАМ ЛАБАРАТОРИСКИ ВВИ, А НИТУ КАЖАНО НИТУ ОБЈАВЕНО НА ФАКС?
КОЈ КУРАЦ ФЕИТ? КОЈ!?
Шо треба ја да праам? ДА СТИСКАМ РИФРЕШ У 5 до 12 НАВЕЧЕР у недела за у понеделник? ОМГ!
ШТО КУР?

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
У НЕДЕЛА ОБЈАВИЛЕ (И ТОА НА ГРУПАТА НА ЈАХУ) ДЕКА У ПОНЕДЕЛНИК ЌЕ ИАМ ЛАБАРАТОРИСКИ ВВИ, А НИТУ КАЖАНО НИТУ ОБЈАВЕНО НА ФАКС?
КОЈ КУРАЦ ФЕИТ? КОЈ!?
Шо треба ја да праам? ДА СТИСКАМ РИФРЕШ У 5 до 12 НАВЕЧЕР у недела за у понеделник? ОМГ!
ШТО КУР?
Истото се случи и минатата година. Утредента се појавија само 5 луѓе на лабораториските...

Kajgana Shop

На врв Bottom