Топче
Арсеналиста
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 9.227
- Поени од реакции
- 14.561
Офффф... цена? мора да се купи или може и да се копира тоа што ти треба?Книгата лани ја издаде, и за Инфо и за другите паралелки е книгата нејзина.
Офффф... цена? мора да се купи или може и да се копира тоа што ти треба?Книгата лани ја издаде, и за Инфо и за другите паралелки е книгата нејзина.
350 денари чини книгата, а ако ја ископираш, 150 би требало да ти се фати отприлика. Не мора да се купи.Офффф... цена? мора да се купи или може и да се копира тоа што ти треба?
Па не знам дали е задолжително али за твое добро земи си ја, има вежби што ќе ни требаат за испит. Иначе книгата ја имаш доле у копирница, иде у комплет со работната, негде околу 300 мислам беше, не сум 100 % сигурен.Кај да ја откопам книгава по англиски :/
Башка работна задолжително е?
Се надевам дека се зезаш.А кој е поискусен со хакирање да им ги провалиме колоквиумите?
Да бре, аманСе надевам дека се зезаш.
Уф, добро е. Не за друго, Цобе ќе се изнервираше да направевме такво нешто.Да бре, аман
And Mr. Cobe is...?Уф, добро е. Не за друго, Цобе ќе се изнервираше да направевме такво нешто.
Cobe is the guy...the chosen one...And Mr. Cobe is...?
Ќе правиме во четврток.Некој од паралелка Б да ми каже физика дали правевте домашна или ќе правите во четврток?
Истото се случи и минатата година. Утредента се појавија само 5 луѓе на лабораториските...У НЕДЕЛА ОБЈАВИЛЕ (И ТОА НА ГРУПАТА НА ЈАХУ) ДЕКА У ПОНЕДЕЛНИК ЌЕ ИАМ ЛАБАРАТОРИСКИ ВВИ, А НИТУ КАЖАНО НИТУ ОБЈАВЕНО НА ФАКС?
КОЈ КУРАЦ ФЕИТ? КОЈ!?
Шо треба ја да праам? ДА СТИСКАМ РИФРЕШ У 5 до 12 НАВЕЧЕР у недела за у понеделник? ОМГ!
ШТО КУР?