Факултет за Електротехника и информациски технологии

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ама оваа физика вака така ќе пикне едно 2000 евра у џеб :icon_lol:
Taка лесно не се издава книга... знајш колку мака имат видено студентите?

Нас така ни правеа едно време... англиска книга од 900 страници, ни ја делат по 30-40 да ја преведиме за семинарска (и потпис) и после од тоа профата вади скрипта 200 страни, од која ни прај испит... догодина ја намалува на 150 страни и ја пријавува во библиотека како авторско дело. Па нашата генерација помина со скрипта шо си ја фотокопиравме. Тие после нас, мораа да си купат книга.

Се заебававме да ги копираме демек само тие листови колор ама после викаме да не ставила некои жигови :pos:
Жигови се ставаат само на свидетелства... и тоа го има само Киро Дандардо - Битола, друга печатница за суви жигови јас непознавам.

Башка се и доста скапи за изработка... нема теорија за 3 тестови некој да прави жиг.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Жигови се ставаат само на свидетелства... и тоа го има само Киро Дандардо - Битола, друга печатница за суви жигови јас непознавам.

Башка се и доста скапи за изработка... нема теорија за 3 тестови некој да прави жиг.
Знаеме, се шалевме само :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Знаеме, се шалевме само :)
А ко веќе хакирате... да си ги смените задачите ама онака сите групно :) a ?

Да си клајте некој полесни за решавање... во несвес има да падни ко ќе види различни задачи на исти тестови :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Абе електраши. Ве нема да ја објавите главната вест :)

На ден 15.10.2010 (петок) во холот на ФЕИТ се одржува традиционалната бруцошка забава. Ќе има 0.4 л пиво за 50че, а жестоките пијалаци ќе бидат по 40. Како забавувачи мислам дека беа "Funky Punks" (али не сум сигурен пошто и онака сеедно ми е кој ќе свири, важно ќе има рок/метал). Сите сте поканети, а и студентите од другите факултети нека не се срамат туку да дојдат и они на журка. Ако имате другар/ка од друг факс слободно донесете го/ја.

Тие што не ме знаат ако ме сретнат таму (и ако ме препознаат) слободно нека се претстават. Поздрав и се гледаме утре вечер. :salut:

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Абе електраши. Ве нема да ја објавите главната вест :)

На ден 15.10.2010 (петок) во холот на ФЕИТ се одржува традиционалната бруцошка забава. Ќе има 0.4 л пиво за 50че, а жестоките пијалаци ќе бидат по 40. Како забавувачи мислам дека беа "Funky Punks" (али не сум сигурен пошто и онака сеедно ми е кој ќе свири, важно ќе има рок/метал). Сите сте поканети, а и студентите од другите факултети нека не се срамат туку да дојдат и они на журка. Ако имате другар/ка од друг факс слободно донесете го/ја.

Тие што не ме знаат ако ме сретнат таму (и ако ме препознаат) слободно нека се претстават. Поздрав и се гледаме утре вечер. :salut:

seeya there, баш ме интересира што ќе биде ова вечер, почнавме и на викенд во електро да излегуваме, нема бегање:pos2: .. осеќам ќе има многу жедни, ама осеќам и дека некој ќе се избаци со збирка задачи :vozbud:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Срање бруцошка љољ

Поише пијани кокошки,смрдеа и пот на едно место неам видено ..... б-љак !

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Ние си почнавме веќе.
Ја сум инфо.
Иначе кој од тука е ИНФО прва?
Со што почнавте?
Математика до кај сте? Ќе има по тоа лабараториски? Тестови + колоквиуми или само колоквиуми? Бара присуство за потпис? :)
Извини вака што ти се нафрлив со прашања ама неможам да ја сварам професорката и затоа не сум во тек со настаните...

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Со што почнавте?
Математика до кај сте? Ќе има по тоа лабараториски? Тестови + колоквиуми или само колоквиуми? Бара присуство за потпис? :)
Извини вака што ти се нафрлив со прашања ама неможам да ја сварам професорката и затоа не сум во тек со настаните...
Ќе има лабораториски и ќе има тестови пред двата колоквиуми. За присуство, нека се гони кај што не треба, ако тоа го бара за потпис.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Ќе има лабораториски и ќе има тестови пред двата колоквиуми. За присуство, нека се гони кај што не треба, ако тоа го бара за потпис.
Значи да појаснам збориме за ИНФО така? кај Јолеска-Тунеска?
Да не издала и книга у меѓувреме?

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Значи да појаснам збориме за ИНФО така? кај Јолеска-Тунеска?
Да не издала и книга у меѓувреме?
Книгата лани ја издаде, и за Инфо и за другите паралелки е книгата нејзина.

Kajgana Shop

На врв Bottom