Jane
Кајганџија
- Член од
- 5 февруари 2006
- Мислења
- 3.394
- Поени од реакции
- 114
Можам 1000 работи да ти ги набројам што би ги правел наместо да учишХехе, имав и за оваа, ама, па да го е**м, цело лето шо ќе правам???![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можам 1000 работи да ти ги набројам што би ги правел наместо да учишХехе, имав и за оваа, ама, па да го е**м, цело лето шо ќе правам???![]()
Јас ќе одам на ТК најверојатно, така да, се гледаме од октомври, здравје![]()
Можам 1000 работи да ти ги набројам што би ги правел наместо да учиш![]()
Не сум за жал. Во средно секоја година ме одбиваа ради примањата на моите... Се надевам сега дека на факултет е поинаку. Срамота е да не ми дадат стипендија на 9.8 просекЕ не, јас не можам... :p
Тоа е израз на иронија.
Ама ти, ми стои, не си го употребувал многу. Ќе да си некој стипендист. :costumed3
Не сум за жал. Во средно секоја година ме одбиваа ради примањата на моите... Се надевам сега дека на факултет е поинаку. Срамота е да не ми дадат стипендија на 9.8 просек![]()
Алооо дечко шта радиш :devil3:
ИКИ е за тебе, физика и електротехника имаш само во прва ... електротехника не е тешко, а ни физика, малце повеќе труд и поминуваш.
Не сум за жал. Во средно секоја година ме одбиваа ради примањата на моите... Се надевам сега дека на факултет е поинаку. Срамота е да не ми дадат стипендија на 9.8 просек![]()
Некој да ми каже лани од кога почна испитна во август??
Па искрено, навреда е. Која година си? Знаеш колку се сменети работие од пред 2-3 години? До пред 2-3 години го важеа за виша школа, а сега има доста промени и дипломата е Дипломињан инженер. Лани кога јас се запишував новата програма на инфо доби награда за најдобра програма од областа на техничкиве факултети во кои беа FEIT, PMF, Штулов во Тетово и мислам дека и Американ влезе, ама не сум сигурен за него.Инфо ебез навреда :smir:
Некој да ми каже лани од кога почна испитна во август??
Па искрено, навреда е. Која година си? Знаеш колку се сменети работие од пред 2-3 години? До пред 2-3 години го важеа за виша школа, а сега има доста промени и дипломата е Дипломињан инженер. Лани кога јас се запишував новата програма на инфо доби награда за најдобра програма од областа на техничкиве факултети во кои беа FEIT, PMF, Штулов во Тетово и мислам дека и Американ влезе, ама не сум сигурен за него.
Учиме тоа што треба. Омов закон баш и не ни треба денес да го знаеме. Се разбира кој што планира да работи, али кај нас знаеш што се бара, што е најплатено и што е најубаво за работа.
Едно прашање до тие што знаат. Дали се пополнува државната квота на ТК и ако се пополнува колку отприлика е минимумот за да се влезе во неа. Фала однапред.
Едно прашање до тие што знаат. Дали се пополнува државната квота на ТК и ако се пополнува колку отприлика е минимумот за да се влезе во неа. Фала однапред.
Истото што го имавте и вие, иста програма, исти материјали, исти лабораториски... Се е исто, секоја година СП и ООП.Иии се напнаИзвини не сакав да те навредам, ама не можеш да ми кажеш дека ИНФО е исто како и другите смерови ... напортив, ООП што учевте вие? Што ви падна на колоквиум? Факт е дека кај другите смерови се учат многу непотребни работи во прва година ама па тоа е само една година (бар се надевам, прва сум и јас).
Сепак на крај е важно знаењето, не е битно кој смер си завршил.