Прв семестар една смена, втор семестар друга смена. Ова е само за прва година, после тоа распоредот станува хаотичен.Распоредов само за прва недела...успут колку често се мењаат смените...или цела прва година у втора смена ќе ја поминам?
А колку ќе се менува распоредот?Мислам ЦЕЛОСНО од корен ќе го сменат или само некои предавања?:smir:Прв семестар една смена, втор семестар друга смена. Ова е само за прва година, после тоа распоредот станува хаотичен.
-.-А колку ќе се менува распоредот?Мислам ЦЕЛОСНО од корен ќе го сменат или само некои предавања?:smir:
Тапа...фала у секој случај.Прв семестар една смена, втор семестар друга смена. Ова е само за прва година, после тоа распоредот станува хаотичен.
и јас сум во група д на ики , па ако може по некој збор за горенаведените професориАјде ве молам неколку збора и за овие...електротехника-Митрески Коста, математика-Геговска Зајкова Соња, физика-Георгиева Верка, англиски-Златкоска Марија и структурирано програмирање-Чорбев Иван.
Друго, да не има некој од форумџииве да е во паралелка Д на ИКИ?
А за повозрасните на ФЕИТ ако можат да ми кажат некој збор и за Трајковиќ Владимир
и јас сум во група д на ики , па ако може по некој збор за горенаведените професори
распоредот ни е ужас , секој ден од 2 до 8 на факултет.....
само петок слободно
со душа ќе чекаме да дојде петок[/QUOTE
Вака дечки, јас завршив прва во група Д, и ги имав истиве професори. Прво за математика, Соња е најдобрата професорка што може да ви се падне! Тука не мислам само на тоа сто не е многу строга, туку на односот што го има со студентите. Вистински пример за професор бар за мене!На математика обавезно на часови, не пропуштајте, многу полесно ке поминете. Верка, физика, ми ја збореа како најлошо што може да го добиеш:wink: ама нема никаква врска! Жената е скроз фер и можда најмногу попушта за поминување. За часовите кај неа, не знам, видете, мене лично не ми помагаа, ради што, се казува истото напишано у книга, и за мене не вреди да се седи на час, али аудиториските мора да ги слушате. Совет , немојте да се заебете, положете физика на КОЛОКВИУМИ. Многу е полесно. Електротехника , Коста не оцекујте многу од неговите цасови, има да се збуните максимално. Тешко се разбира што сака човеков да каже, за жал. Многу полесно да се остави на испит:smir:
и јас сум во група д на ики , па ако може по некој збор за горенаведените професори
распоредот ни е ужас , секој ден од 2 до 8 на факултет.....
само петок слободно
со душа ќе чекаме да дојде петок