Факултет за Електротехника и информациски технологии

BoogieMan

#%$!
Член од
24 август 2006
Мислења
364
Поени од реакции
19
Распоредов само за прва недела...успут колку често се мењаат смените...или цела прва година у втора смена ќе ја поминам?

H

HCL

Гостин
Распоредов само за прва недела...успут колку често се мењаат смените...или цела прва година у втора смена ќе ја поминам?
Прв семестар една смена, втор семестар друга смена. Ова е само за прва година, после тоа распоредот станува хаотичен.

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.209
Прв семестар една смена, втор семестар друга смена. Ова е само за прва година, после тоа распоредот станува хаотичен.
А колку ќе се менува распоредот?Мислам ЦЕЛОСНО од корен ќе го сменат или само некои предавања?:smir:

AleksandarT

Reckless
Член од
16 ноември 2005
Мислења
180
Поени од реакции
9
Ајде ве молам неколку збора и за овие...електротехника-Митрески Коста, математика-Геговска Зајкова Соња, физика-Георгиева Верка, англиски-Златкоска Марија и структурирано програмирање-Чорбев Иван.

Друго, да не има некој од форумџииве да е во паралелка Д на ИКИ?

А за повозрасните на ФЕИТ ако можат да ми кажат некој збор и за Трајковиќ Владимир :)
и јас сум во група д на ики , па ако може по некој збор за горенаведените професори
распоредот ни е ужас , секој ден од 2 до 8 на факултет.....
само петок слободно
со душа ќе чекаме да дојде петок

dummy

AaaaaaAaaaaaA
Член од
16 јуни 2009
Мислења
43
Поени од реакции
8
и јас сум во група д на ики , па ако може по некој збор за горенаведените професори
само петок слободно
со душа ќе чекаме да дојде петок[/QUOTE

Вака дечки, јас завршив прва во група Д, и ги имав истиве професори. Прво за математика, Соња е најдобрата професорка што може да ви се падне! Тука не мислам само на тоа сто не е многу строга, туку на односот што го има со студентите. Вистински пример за професор бар за мене!На математика обавезно на часови, не пропуштајте, многу полесно ке поминете. Верка, физика, ми ја збореа како најлошо што може да го добиеш:wink: ама нема никаква врска! Жената е скроз фер и можда најмногу попушта за поминување. За часовите кај неа, не знам, видете, мене лично не ми помагаа, ради што, се казува истото напишано у книга, и за мене не вреди да се седи на час, али аудиториските мора да ги слушате. Совет , немојте да се заебете, положете физика на КОЛОКВИУМИ. Многу е полесно. Електротехника , Коста:vozbud: не оцекујте многу од неговите цасови, има да се збуните максимално. Тешко се разбира што сака човеков да каже, за жал. Многу полесно да се остави на испит:smir:

Член од
15 септември 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
Луѓе, дали распоредов ќе важи за цел семестар или само за првава недела? Инаку како иде префрлањето од една во друга група? Мора да најдам некој со кој би напраил трансфер или? Ја сум у Д група, би сакал у Г... ми одговара повеќе ради луѓето што ми се таму. А ми кажаа дека физика било лесно у Г... :jaj:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
само петок слободно
со душа ќе чекаме да дојде петок

epa ajde drugar se gledame utre od 2

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Ајде среќно! :back:
Новите, фино да се уклопите; старите фино да си продолжите. Со лесно годината!

патем: ви го отвара сајтот? Мене не, сега кога проклето ми треба more than ever! :mad:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Да да и мене на прв изглед така ми делува..пишува во темава дека била мн злобна али којзнае ќе видиме..

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ај глупо прашање ;D

Инфо сум и сакам да упишам
Програмирање на специјални ефекти и видео игри

А услов е Компјутерска Графика што ја као ИНФО-аш го немам слушано ... е сеа дали може да го упишам и без тоа па ке бидеме поделени као ИНФО и Рест оф Д Ворлд као со КА/ПМ и остали предмети или ?

Фала !

Kajgana Shop

На врв Bottom