Како се запознаа моите родители...

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Па... моите родители се голема разлика 10 години и мајка ми кога требало да оди на факултет(18 год) татко ми бил веќе 28. Се запознале една вечер на излегување мама со другарките, а тато фраерот со многу другари. Една од другарките на мајка ми ја запознала со татко ми, но таа на почетокот не сакала ни да го погледне, секогаш бегала на еден начин од него кога ќе го видела на центарот. Но, после некое време 2-3 месеци се фатиле, оделе 5 години се додека мама не заврши факултет и се жениле. И така после јас сум се родила...

ги запознале жената на брат му од татко ми ...значи сега јатрва на мама...работале заедно мама и таа и оваа и рекла на мама...маж ми има брат многу е убав вака ко за тебе ај ќе ве запознаам...заебанција и ето на крај си се зелеее:vozbud:

Моите не ми кажуваат каде се запознале.Тие викаат на автобуска:pos2: .Ама јас не им верувам

vrska neam a sto znam ne me ni interesira.. a da ja viknam majka mi da si napise tuka ...

Za zal jas ja imam slusnato taa prikazna 1000 pati. Tatko mi otisol na roditelska kaj svoj prv bra4ed. Toj prv braced na tato u4el so mama. I se videle tamu, se smeknale i posle mu dosaduvale na toj bracedot na tato i dvajcata pa toj nemajki drug izbor,gi zapoznal i taka prodolzile da se druzat:pos2:

Бркот ја карил мајка ми на Коледе.
Во викендица на оган, колбаси, пиво, вино, пак колбаси, оган, љубов, вино, љубов и тоа.
Романтичари, што да им правам.
Него, сега брзо бев во викендицата таму... флешови ми се враќаат брате, флешови. :)

vrska neam a sto znam ne me ni interesira.. a da ja viknam majka mi da si napise tuka ...
А да ја прашаше ти мајка ти па да ни напишеше?м?
Ако немаш врска тогаш не ни пишувај.
И така.

Мојте цел живот се заедно...Биле комшии цеееел живот!И мајка ми си се пресели од еден во друг двор....Јако а?:pos2:

Na korzo se fatile, tatko mi imal togas 6 zenski, ali videl nesto "posebno" vo mama. Pa odele odele 5 godini, i na krajot: op sestra mi.

Се запознале на работа, муабетче едно кафе и биднала врска од врската нивна сум биднал јас..... ехх времиња бе, со кафе ја ќарил :vozbud::vozbud::vozbud:
edit: (незнам како испуштив) инаку дејството на целата оваа драма со пресврт ЈАС се случува во просториите на фабриката каде што моите работеле .... а богами работеле :pos2:

Се запознале на работа, муабетче едно кафе и биднала врска од врската нивна сум биднал јас..... ехх времиња бе, со кафе ја ќарил :vozbud::vozbud::vozbud:
edit: (незнам како испуштив) инаку дејството на целата оваа драма со пресврт ЈАС се случува во просториите на фабриката каде што моите работеле .... а богами работеле :pos2:
Интересен заплет и расплет, нешто како во Ромео и Јулија! Инаку друго време било тоа, повеќе пари се имало:pos2::pos2::pos2:.

Majka mi ucela u isto skolo so brat mu na tatko mi, a se zapoznale na korzo kako i vprocem site ostanati parovi od dalecnata 60 i nekoja...i posle sedum godini vrska se resile na brakec a posle uste dve na mene hah
srcki :pipi:

Татко ми учел пилотска академија во Мостар, мајка ми педагошка во Мостар, и си се сретнале, си почнале врска и то. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom