Собранието ја изгласа Шеќеринска за претседател на Советот за евроинтеграции

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Сега со Рада ќе влезиме многу бргу во ЕУ.:pos2:
п.с.шега на страна,ако е квалитетен кадар зошто да не.:wink:

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
Ova e samo voobicaena praktika od zemji kandidati.Na toa mesto-opozicija.
Nego sto cekaa godina dena?

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
Mislam deka krajno vreme beshe da se oformi neshto vakvo.Dobro e.I treba da se pozdravuva.No treba neshto da ni bide jasno fintata ne stoi deka e fromian sovetot i go vodi uspeshen evro integrativec.Jas mislam deka ovoj sovet treba da raboti 24/7 za da gi dostigne cekorite shto gi izgubil a za toa e potrebna da se eliminrat suetite i ne trpelivosta,bideejki veke tie ne rabotat za partiite tuku za Makedonija,iako sum pesimist iskreno kazano se nadevam deka vremeto ke pokazi deka sum greshil

Член од
22 мај 2007
Мислења
558
Поени од реакции
4
Не сум против.

Не може лошо да влијае и да кочи сеа, пошто и таа е на нишан.

Ако не одат работите ќе плукаат по неа и по Владата. Барем јас така размислувам.

Башка, на крај и краишта покорисна е вака. :)

Паметно кажано, имаш право

Искрено Шеќеринска својата работа во својот ресор ја сработе како што треба и мислам дека со ова ке помогне многу

Член од
22 мај 2007
Мислења
558
Поени од реакции
4
Види не знаеме што ќе се случи.Ти сега збориш на памет. Додека не се избрка Љубчо од партија никој не можеше да претпостави дека тоа ќе се случи. И не го избрка Грујо. Не го избркаа Љубчо поради тоа што беше штетен.Го избрка пошто овој сакаше пак да се врати на власт. Грујо претходно правеше пактови со него за да дојде на власт во партијата. А да Љубчо не тепаше македонско население само го крадеше. Се правеше патриота а и ја еба мајката на Македонија.СДС барем не се прават патриоти.Нив ништо не им е свето. Затоа тој гомнар ми е пострашен и од Али. Дали повеќе ќе те боли брат да те покраде или некој албанец на улица да те удри.Така да не ти држи констатацијата. А за Рада кажувам дека имаше резултати во тоа поле каде што Грујо не ги нема. Убаво реков дека не мислам дека СДС треба да се врати пак на власт.Читај малку убаво. А дали ќе прави пакт со Али, не знам. Можеби во некоја 20xx ќе го видиме дали е тоа така.

офф топик........Тикват пукна на претседателските избори околу кандидатурата на Љубе, за да во вториот круг, Љубче бараше бојкот на изборите, а Груевски не и тука Кедев најмногу изгуби, заради лични препирки

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
prvo da vi kazam oti ne mi e omilena politicarka pred se poradi toa sto taa samo e figura vo sdsm i poslusen mlad vodnik prva klasa na general B.C . ama ako neka e iona nesto po sto izgleda osven pratenik vo parlament i asistentka na fakultet nisto poise ne mze da bide

Член од
22 мај 2007
Мислења
558
Поени од реакции
4
а ти као пријателс си и па ги знаеш кавалитетите, па шо мислиш коневска боља да не

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Леле јака им душа на европејцине, се ќе и одобрат само да престане да дрнда, абе од кожа ќе ги извади, кој ќе ја надзборува секоја му чест.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Требаше да го пратат Амди Бајрам,се вклопува во Бриселскиот амбиент на противречни изјави и секојдневни побарувања на нови "бисери" oд Македонија.Но вака ја тргнаа Радмила за да го заќутат влавот Јани Ма-крадули,ептен им ги отплетка клопчињата на ова брачедиве за "тешко" спечалените пари.Впрочем Оназис првата трансакција на берза ја направил oдкако прислушкувал телефонски разговор за тутунот,чинам беше.:)

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
ne sum i prijatel tuku i pozeluvam mirna i kratka kariera zasto vo sdsm e haos pesot stopanasi ne si go znae a ovaa generalot ja odbra kako zrtveno jagne da mu go iscisti terenot od ne sdsmovcite za toj slobodno da beguva na foteljata

Член од
28 септември 2007
Мислења
215
Поени од реакции
0
Ova e samo voobicaena praktika od zemji kandidati.Na toa mesto-opozicija.
Nego sto cekaa godina dena?
Точно така.Тоа ни го кажаа Словенците одамна. За да нема превирања и да нема страв кој ќе ги земе заслугите ако има некаков успех. Вака и двете партии ќе бидат заслужни ако се случи некое чудо.

Член од
28 септември 2007
Мислења
215
Поени од реакции
0
За едно си во право.Дека нетреба да се суди пред време.

А од крадец до убиец има огромна разлика:smir:.Како и да е ќе видиме ама сега пресудувам поради претходната работа што ја имаше СДС бидејќи они се партија со најмногу мандати освоени и се гледа резултатот на нивното работење.
:smir:
Има разлика точно. Само во овој случај од овој убиец и очекуваш да убива. А од од овој крадец очекуваш да те брани од убијците а не да краде додека убијците убиваат. Но сепак си во право Али е многу поголема штета за Македонија од Љубчо, иако и овој си има големи заслуги.

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Одличен гест на Владата - да се ангажира опозицијата за да се анимираат кадрите кои можат и знаат да работат и да се сподели одговорноста. Можеби малку порано требаше да се направи овој чекор, ама арно и вака.
На Рада можам да и замерам милион работи (вклучувајќи и невкус за дечковци), ама не можам да и го оспорам стажот и репутацијата во евроинтеграциските процеси.

Член од
1 јуни 2007
Мислења
404
Поени од реакции
2
prvo da vi kazam oti ne mi e omilena politicarka pred se poradi toa sto taa samo e figura vo sdsm i poslusen mlad vodnik prva klasa na general B.C . ama ako neka e iona nesto po sto izgleda osven pratenik vo parlament i asistentka na fakultet nisto poise ne mze da bide
БЦ не е генерал туку постар водник прва класа со кокарда у чело:tapp:

Член од
28 август 2007
Мислења
308
Поени од реакции
8
А дали памтите што се случи во предходната влада на ВМРО кога ја вклучија опозицијата?????ВОЈНА!
Да даде Господ да не се повтори тоа,да не се повампират пак сдс-овците,камо да ја работи работата шејкерка како шо треба па ќе ја пофалиме.Време му е и невладинава сдс да се свести и да поработи малце како шо треба.

Kajgana Shop

На врв Bottom