Не сум против.
Не може лошо да влијае и да кочи сеа, пошто и таа е на нишан.
Ако не одат работите ќе плукаат по неа и по Владата. Барем јас така размислувам.
Башка, на крај и краишта покорисна е вака.![]()
Види не знаеме што ќе се случи.Ти сега збориш на памет. Додека не се избрка Љубчо од партија никој не можеше да претпостави дека тоа ќе се случи. И не го избрка Грујо. Не го избркаа Љубчо поради тоа што беше штетен.Го избрка пошто овој сакаше пак да се врати на власт. Грујо претходно правеше пактови со него за да дојде на власт во партијата. А да Љубчо не тепаше македонско население само го крадеше. Се правеше патриота а и ја еба мајката на Македонија.СДС барем не се прават патриоти.Нив ништо не им е свето. Затоа тој гомнар ми е пострашен и од Али. Дали повеќе ќе те боли брат да те покраде или некој албанец на улица да те удри.Така да не ти држи констатацијата. А за Рада кажувам дека имаше резултати во тоа поле каде што Грујо не ги нема. Убаво реков дека не мислам дека СДС треба да се врати пак на власт.Читај малку убаво. А дали ќе прави пакт со Али, не знам. Можеби во некоја 20xx ќе го видиме дали е тоа така.
Точно така.Тоа ни го кажаа Словенците одамна. За да нема превирања и да нема страв кој ќе ги земе заслугите ако има некаков успех. Вака и двете партии ќе бидат заслужни ако се случи некое чудо.Ova e samo voobicaena praktika od zemji kandidati.Na toa mesto-opozicija.
Nego sto cekaa godina dena?
Има разлика точно. Само во овој случај од овој убиец и очекуваш да убива. А од од овој крадец очекуваш да те брани од убијците а не да краде додека убијците убиваат. Но сепак си во право Али е многу поголема штета за Македонија од Љубчо, иако и овој си има големи заслуги.За едно си во право.Дека нетреба да се суди пред време.
А од крадец до убиец има огромна разлика:smir:.Како и да е ќе видиме ама сега пресудувам поради претходната работа што ја имаше СДС бидејќи они се партија со најмногу мандати освоени и се гледа резултатот на нивното работење.
:smir:
БЦ не е генерал туку постар водник прва класа со кокарда у челоprvo da vi kazam oti ne mi e omilena politicarka pred se poradi toa sto taa samo e figura vo sdsm i poslusen mlad vodnik prva klasa na general B.C . ama ako neka e iona nesto po sto izgleda osven pratenik vo parlament i asistentka na fakultet nisto poise ne mze da bide