Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кога пиам вода предниот заб ме боли
од што може да е?
кога пиам вода предниот заб ме боли
од што може да е?
не е скршен..не се изјаснив убаво
кога пиам вода од чешма ме боли забов а кога пиам од чаша не
предходно скоро никогаш и да сум немал проблем со забите
Заб не ме боли а има една црна точка...Дали е кариес или може да е незнам што)
Имам кариес на еден заб .. боли тоа ?
И ако ти кажат дека смееш да јадеш за 2 саата, ти немој....Јади за 10 минимум - за секој случај.Само кога чичко забар прво ќе заринка од тие инструменти со куките метални ѓо да види дали те боли (а у ствари то го прави од чисто садистичко уживање) па после едно пола сат ќе менува дупчалки во сите големини и облици и ќе рини надолу на кај живецот нанесувајќи ти остри болки кои ќе ти го замрачуваат погледот и искривуваат лицето во болни грчеви доека со рацете грчевито стегаш на рачките од столицата.
На крај за да биди ефектот полн во таа осетлива и болна дупка кје дува 2 минути со ладен воздух, создавајќи ти патњи и мизерија во животот. Цело време ќе се смешка ќе си потпевнува на музика од Пинк емисија која оди од малиот телевизор во ординацијата , ќе ти стави лек кој ќе те кљука и боли следните 2 недели кога ќе треба пак да дојдеш на нова сеанса.....
И ако ти кажат дека смееш да јадеш за 2 саата, ти немој....Јади за 10 минимум - за секој случај.
не е скршен..не се изјаснив убаво
кога пиам вода од чешма ме боли забов а кога пиам од чаша не
предходно скоро никогаш и да сум немал проблем со забите
Само кога чичко забар прво ќе заринка од тие инструменти со куките метални ѓо да види дали те боли (а у ствари то го прави од чисто садистичко уживање) па после едно пола сат ќе менува дупчалки во сите големини и облици и ќе рини надолу на кај живецот нанесувајќи ти остри болки кои ќе ти го замрачуваат погледот и искривуваат лицето во болни грчеви доека со рацете грчевито стегаш на рачките од столицата.
На крај за да биди ефектот полн во таа осетлива и болна дупка кје дува 2 минути со ладен воздух, создавајќи ти патњи и мизерија во животот. Цело време ќе се смешка ќе си потпевнува на музика од Пинк емисија која оди од малиот телевизор во ординацијата , ќе ти стави лек кој ќе те кљука и боли следните 2 недели кога ќе треба пак да дојдеш на нова сеанса.....
Ваљда у Германија нема да е така ..
Е тука си во право Овде таквите маки и патњи ќе те коштаат 20-30 евра таму 200