Што би направиле доколку целосно се смени во врска?

• Креатор на темата Креатор на темата Makaroni
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 декември 2007
Мислења
41
Поени од реакции
0
Se na krajot se svede deka nishto ne e kako shto izgleda? Pr.ste vo vrska i mislite deka toj\taa e tokmu ona shto vi treba,se pojavil\a koga najmalku ste ocekuvale i ve smenil\a za 360....Odednash pred vas ve izneveruva so vashiot\a najdobar\a drugar\ka???
Seto toa pominuva bez nitu edno objasnuvanje nitu edno izvini,nitu eden edninstven zbor.....:nesum:

Си варам макарони и кој го тркала кретенот.:smir:

ке го отерам у п....м.... и више нит ми гледа очи ни сакам да го видам

тогаш фак дем!
нормално дека секој би бил повреден,сепак сме човечки суштества и се раководиме според емоции.но сепак доколку се деси такво нешо значи не се вредни тие двајца за јас да си ја тупам глата.
се се преболва,па така и то.а ке ми биде полесно бидејки се десило то кога тогаш,и ме треснало по гла,за да не живеам во илузии.

Нема иднина кај мене ни за двајцата...:toe: вртам нов лист без тие личности

pa bi se razocarala pred se od drugarkata za koja sum mislela deka mi e najverna, i taa sigurno znae kolku sum bila zatreskana vo momceto,a za deckoto epa ocigledno deka toj ne bil onoj vistinskiot za mene. A posle toj nastan ne bi sakala da imam nikakov konatakt so niv.J'll want them out of my life:toe:

би ги баталила и двајцата:
прво,тој не ме сакал а и не ме почитувал чим воопшто посакал да ме изневери со мојата `најдобра` другарка
второ,ни таа не ми била толку добра другарка како што сум ја сметала чим се осудила да го бркне мојот дечко
сигурно би било многу болно и тешко,ама и двајцата засекогаш би ги избришала од мојот живот,дефинитивно.со тоа ја изневериле сета моја доверба што сум ја имала во нив и не би заслужувале да бидат дел од мојот живот

И да сака да се извини или да објасни нема да му дозволам.
Ниту нему,ниту неа.
Ќе речам само - Have a nice life и збогум.
И двајцата од истиот момент не постојат за мене.

Apsolutno ke gi otpisam od mojata lista!
Bi bila mnogu povredena ama vremeto leci se.
Dvajcata bi bile mrtvi za mene

Kraj na drugartvoto i kraj na vrskata od istiot moment!Gi brisam dvajcata od mojot zivot!nema potreba od izvinuvanja,objasnuvanja,opravduvanja i sl...

lugje sme greski pravime :)
dobro poznata recenica.. samo ne znam zasho nikoj ne ja upotrebuva vo slucajov :) :) :) :)

ne bi prostil... gi brisam definitivno :)

Не прифаќам неверство,па уште и со најдобрата другарка:nesvest:За мене тие особи не го заслужуваат моето внимание понатаму.Едноставно ставам крај и за двајцата,па секој нека си тера по својот пат:pipi:

уфф тешка ситуација многу! Ипак никогаш човек не може да ја знае својата рекација додека самиот не се најде во такво стање... Како и да е би барала секогаш објаснување и причина а, не би ја оставила неразјаснета ситуацијата па да ме јаде цело време мислата - ЗОШТО ? би сакала објаснение безразлика какво и да е... И потоа идемо даље многу нормално

lugje sme greski pravime :)
dobro poznata recenica.. samo ne znam zasho nikoj ne ja upotrebuva vo slucajov :) :) :) :)

ne bi prostil... gi brisam definitivno :)

или пак мн познатата фраза
ама чекај да ти објаснам!!!!!
шо има да се објасни јас незнам или дали пак кај некој пали оваа реченица!:uvo:

Se na krajot se svede deka nishto ne e kako shto izgleda? Pr.ste vo vrska i mislite deka toj\taa e tokmu ona shto vi treba,se pojavil\a koga najmalku ste ocekuvale i ve smenil\a za 360....Odednash pred vas ve izneveruva so vashiot\a najdobar\a drugar\ka???
Seto toa pominuva bez nitu edno objasnuvanje nitu edno izvini,nitu eden edninstven zbor.....:nesum:

Ќе те поправам...Се сменил за 180, 360 е пак во нормала:)
Ako се смени, и јас ќе се сменам, да го потсетам каков бил на почетокот:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom