Wannabemceez
Welcome to my WORLD!
- Член од
- 17 јули 2007
- Мислења
- 909
- Поени од реакции
- 20
Еве нешто од новиот албум на Mos Def...Still Keep it REAL!!
да,али мислам дека само овој ќе биде под Rhymesayers,ваљда после ќе може да работи од неговата продуцентска куќа Taylor Made...Ова под Rhymesayers ќе испадне, дефинитивно најдобро нешто ќе биде досега. RSE (Toki Wright, Brother Ali, Atmosphere...) & EV.
Фино што го постира, али успат погледнете го видеото подоле и споредете ги, колку се само исти.еве го овој скандалов со нов спот
охооооо искочен е овој пред некоја недела..ептен јака трака...Еве го новиот спот на лудакот :helou:
еве го овој скандалов со нов спот
охооооо искочен е овој пред некоја недела..ептен јака трака...
ииииии да кажам нешо за албумов...
ОООООМММГГГ
никој артист никад не ме кренал на такво би рекол спиритуално ниво со ниедна песна или албум... се истакнуваат поише песни на албумов...али мора да издвојам некои...
страшна трака... исто така јака е и DEMONS... да не спамирам вие ѕирнете ги самите...реков кој сака линк за албумот нека повели кај мене на ПП
иииии страната официјална ѕирнете ја
http://therealtechn9ne.ning.com/
иначе ги има песните и на мајспејс страната..
Не сакам да звучам како хејтер, пошо тони го поштовам како личност, ама тој и слаткар многу го гопираат СТРУКА - српски МС ... раскопајте по ТИ ЦЕВКА [youtube] мала шала .. .. и че сретните еден куп траки на СТРУКА со сличен наслов, тема и текст на нашиве артисти, да не го понам форумов сеа со видеа .... ТОНИ ... сори брат вака, али та е вистинатаАуу стварно која очиглена копија е на Алал Вера незнам дали намерно е правен плагијат ама се повеќе приметувам сличности со српскиот рап те преку спотов те преку Слаткар кој се фура со тие фрази од типот "сиса за медаља" :nenene:
Мислам дека веќе некаде истото го реков и јас, но си велам ај да не бидам параноик ми се причинува, ама некои линии се апла исти.. Почнувајќи од исти наслови на песни преку повторување на идентични фрази ... малку е глупо да се објаснува, ама кој го преслушал и Тони Зен и Струка знае за што зборамНе сакам да звучам како хејтер, пошо тони го поштовам како личност, ама тој и слаткар многу го гопираат СТРУКА - српски МС ... раскопајте по ТИ ЦЕВКА [youtube] мала шала .. .. и че сретните еден куп траки на СТРУКА со сличен наслов, тема и текст на нашиве артисти, да не го понам форумов сеа со видеа .... ТОНИ ... сори брат вака, али та е вистината
ПОЗЗЗ