Хипхоп културата надвор од нашите граници

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Ова под Rhymesayers ќе испадне, дефинитивно најдобро нешто ќе биде досега. RSE (Toki Wright, Brother Ali, Atmosphere...) & EV.
да,али мислам дека само овој ќе биде под Rhymesayers,ваљда после ќе може да работи од неговата продуцентска куќа Taylor Made...
како и да е слушнав дел од една трака од неговите видеа на youtube и :vozbud:
има прекрасен стил,опасно SLOW flow...абе кине :)
Cats & Dogs почеток на 2010...

Rbeatz

Слакер
Член од
13 август 2009
Мислења
169
Поени од реакции
99
ojjj bre luge sho sum propustal, iskreno poslednoto nesho sho go iam slusnato od zapadniov breg se trakite na DUB C ...
Guilty by Affiliation

Tro se zakopav vo praejne bitoj i sum zastanal so vremeto :pos2:

Kiskin brat, davaj link da go daunlodiram albumov ... i koga izleguva ovaj na Evidence?

pozz

Ti Si

Црнец
Член од
27 јули 2008
Мислења
269
Поени од реакции
10
Оваа година Deliqueny Habits на таксират...на 3 у скопје на 4 у куманово...ќе биде партали!

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
:vozbud::vozbud::vozbud:
ЗНАЧИ ОВА НЕ Е ХУМАНО ! ! ! ! !
ПРЕД 15 СААТА НЕГДЕ АЛБУМОТ НА Tech N9ne K.O.D СЕ ПОЈАВИ КАКО LEAKED НА ФОРУМОТ НА СТРАНАТА therealtechn9ne ! ! !

ни мене не ми е меракот ама у моментов ми се симиња уше 4-5% фалат и да го одзипуем... ги има сите песни... ги има видеата на јутуб...
А ТОЛКУ ЕБАНО ДОЛГО ГО ЧЕКАВ АЛБУМОВ ! ! !

тоа е тоа...ако сакате линк за симињање на пп:helou:

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
еве го овој скандалов со нов спот
Фино што го постира, али успат погледнете го видеото подоле и споредете ги, колку се само исти.

И Токсикологија го издадоа новиот спот на песната "Смеј се и пеј" али за тоа на "нивната" тема.

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Ова од Кискино лајк. И јас сакам линк за даунлоад.

Гледам спомнувале и нови мак рап спотчиња.
Има и нешто вака...аматерски

И вака...пред 2 месеци...

Ајде утре здравје се гледаме у Кафе-бар Сенс од 21:00 до 00:00 на џускање на хип хоп со Марче од СВП :icon_cool

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
Еве го новиот спот на лудакот :helou:

охооооо искочен е овој пред некоја недела..ептен јака трака...
ииииии да кажам нешо за албумов...
ОООООМММГГГ
никој артист никад не ме кренал на такво би рекол спиритуално ниво со ниедна песна или албум... се истакнуваат поише песни на албумов...али мора да издвојам некои...
страшна трака... исто така јака е и DEMONS... да не спамирам вие ѕирнете ги самите...реков кој сака линк за албумот нека повели кај мене на ПП
иииии страната официјална ѕирнете ја
http://therealtechn9ne.ning.com/
иначе ги има песните и на мајспејс страната..

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
еве го овој скандалов со нов спот

Ауу стварно која очиглена копија е на Алал Вера незнам дали намерно е правен плагијат ама се повеќе приметувам сличности со српскиот рап те преку спотов те преку Слаткар кој се фура со тие фрази од типот "сиса за медаља" :nenene:

Rbeatz

Слакер
Член од
13 август 2009
Мислења
169
Поени од реакции
99
охооооо искочен е овој пред некоја недела..ептен јака трака...
ииииии да кажам нешо за албумов...
ОООООМММГГГ
никој артист никад не ме кренал на такво би рекол спиритуално ниво со ниедна песна или албум... се истакнуваат поише песни на албумов...али мора да издвојам некои...

страшна трака... исто така јака е и DEMONS... да не спамирам вие ѕирнете ги самите...реков кој сака линк за албумот нека повели кај мене на ПП
иииии страната официјална ѕирнете ја
http://therealtechn9ne.ning.com/
иначе ги има песните и на мајспејс страната..

брат скрос се согасувам, денеска го симнав албумот од торрент и цел ден ја слушам оваа трака .... имаш право, ДЕЛИ од цел албум, страшно добар е тек, е овај е оригиналниот тек, this is THE SHIT

Ауу стварно која очиглена копија е на Алал Вера незнам дали намерно е правен плагијат ама се повеќе приметувам сличности со српскиот рап те преку спотов те преку Слаткар кој се фура со тие фрази од типот "сиса за медаља" :nenene:
Не сакам да звучам како хејтер, пошо тони го поштовам како личност, ама тој и слаткар многу го гопираат СТРУКА - српски МС ... раскопајте по ТИ ЦЕВКА [youtube] мала шала .. .. и че сретните еден куп траки на СТРУКА со сличен наслов, тема и текст на нашиве артисти, да не го понам форумов сеа со видеа :) .... ТОНИ ... сори брат вака, али та е вистината
ПОЗЗЗ

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Не сакам да звучам како хејтер, пошо тони го поштовам како личност, ама тој и слаткар многу го гопираат СТРУКА - српски МС ... раскопајте по ТИ ЦЕВКА [youtube] мала шала .. .. и че сретните еден куп траки на СТРУКА со сличен наслов, тема и текст на нашиве артисти, да не го понам форумов сеа со видеа :) .... ТОНИ ... сори брат вака, али та е вистината
ПОЗЗЗ
Мислам дека веќе некаде истото го реков и јас, но си велам ај да не бидам параноик ми се причинува, ама некои линии се апла исти.. Почнувајќи од исти наслови на песни преку повторување на идентични фрази ... малку е глупо да се објаснува, ама кој го преслушал и Тони Зен и Струка знае за што зборам

Kajgana Shop

На врв Bottom