Хипхоп културата надвор од нашите граници

• Креатор на темата Креатор на темата ThugProphet
  • Време на започнување Време на започнување
веќе го имам видено тоа видео што ти е на профил , а океј не е нешто промовиран како толку врв на рапот низ светов ама има одличен стил одлично флоу и ... што да кажам... браво !
Можда некој ден ќе дојде и на наше тло :smir:

Се чудам кога конечно ке дојде некој странски артист во Македонија да ја презентира неговата работа кај нас..се секавам последен значаен странски артист што не беше од Балканот беше Гуру од легендарното дуо Gangstarr...и толку послем него..ништо,aли сепак...слабо стоиме со заинтересирани спонзори...

Се чудам кога конечно ке дојде некој странски артист во Македонија да ја презентира неговата работа кај нас..се секавам последен значаен странски артист што не беше од Балканот беше Гуру од легендарното дуо Gangstarr...и толку послем него..ништо,aли сепак...слабо стоиме со заинтересирани спонзори...

се сложувам... никако да донесат некој од америчкиве шо вредат... треба да се напраи некоја иницијатива, да покажеме дека има слушатели и дека би отишле на настапот... па колку ида е картата...

Темава не е "Хит на денот" па да постирате видеа без да искоментирате нешто. Последните неколку страни ги зачистив, па кукајте.

Највеќе од све би посакал Лудакрис кога би гостувал во нашава земја:pipi:
Но и други рап артисти да дојдат би било Одлично:smir:

тракава е од 91... овој ич не се замара со пеењето онака лајт изведба излгеа... ај иди сеа разбери го:)

да не знае некој кога ќе излезе албумот walk with me now, fly with me later од DMX....

има некој траки излезено така, ама целиот албум ми треба...

да не знае некој кога ќе излезе албумот walk with me now, fly with me later од DMX....

има некој траки излезено така, ама целиот албум ми треба...

pa pred nekoe vreme samo sto iskoci od zatvor...pa ke vidime...

Искочи? Е ова не го знаев... ТОП ..ајде сеа пак Дмх да го видиме на сцената Редно време беше еее :helou:

Искочи? Е ова не го знаев... ТОП ..ајде сеа пак Дмх да го видиме на сцената Редно време беше еее :helou:

постирав некој видеа неколко страни назад, кога е надвор од затвор и дава интервју..... и оваа му е песна од 2009 год. се очекува у албумот да излезе за некое време

постирав некој видеа неколко страни назад, кога е надвор од затвор и дава интервју..... и оваа му е песна од 2009 год. се очекува у албумот да излезе за некое време

snimase spot na whos real remixot na jadakiss....

EEEEEEEEEEEEEEE ZDRAVO na site .. idam da ve hitnam so nesto nogu kul..
Pretstavuvam vi gi Stipskite rapercinja Most Crew so pesnata Glavata Dolu.
Imat i drugi pesnicki ama ovaa e strasno Dobra trakicka i bas bi sakal da ja cuete i da mi kazete dali vi se sviga.
Deckite se na po 15 / 16 godinki od Stip.

Pozdrav...izgleda deka za Stip sepak ima nadez :) (najkef mi pravi ova maloto posledno sto recitira, haha kako Shyheim mi e ;-)

Producent na ovaa traka e MaGnuS od Stip...stvarno si go biva deckoto ... pozdraaaaaaaaaaaaav ;-)

Слушав како помал,исто како што сеа има напалени на Слаткарот.Откако дознав за трансот на тоа се префрлив и не се мењам цел живот,зашто таа музика ме исполнува и се.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom