Хипхоп културата надвор од нашите граници

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
веќе го имам видено тоа видео што ти е на профил , а океј не е нешто промовиран како толку врв на рапот низ светов ама има одличен стил одлично флоу и ... што да кажам... браво !
Можда некој ден ќе дојде и на наше тло :smir:

Член од
28 септември 2008
Мислења
86
Поени од реакции
12
е ова се поштува ... јес да е кратка.... ама TECH N9NE има 100тита вакви брзи песни... проверето го...

E za ova se dava ruka deckoto otkipue so brzo peenje toa najvishe mi se svigja vo rapot zatoa i gi postuem Green out

Член од
13 мај 2009
Мислења
47
Поени од реакции
2
Се чудам кога конечно ке дојде некој странски артист во Македонија да ја презентира неговата работа кај нас..се секавам последен значаен странски артист што не беше од Балканот беше Гуру од легендарното дуо Gangstarr...и толку послем него..ништо,aли сепак...слабо стоиме со заинтересирани спонзори...

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
Се чудам кога конечно ке дојде некој странски артист во Македонија да ја презентира неговата работа кај нас..се секавам последен значаен странски артист што не беше од Балканот беше Гуру од легендарното дуо Gangstarr...и толку послем него..ништо,aли сепак...слабо стоиме со заинтересирани спонзори...
се сложувам... никако да донесат некој од америчкиве шо вредат... треба да се напраи некоја иницијатива, да покажеме дека има слушатели и дека би отишле на настапот... па колку ида е картата...

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Темава не е "Хит на денот" па да постирате видеа без да искоментирате нешто. Последните неколку страни ги зачистив, па кукајте.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Највеќе од све би посакал Лудакрис кога би гостувал во нашава земја:pipi:
Но и други рап артисти да дојдат би било Одлично:smir:

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
тракава е од 91... овој ич не се замара со пеењето онака лајт изведба излгеа... ај иди сеа разбери го:)

Janev

2.856
Поени од реакции
58
да не знае некој кога ќе излезе албумот walk with me now, fly with me later од DMX....

има некој траки излезено така, ама целиот албум ми треба...

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
да не знае некој кога ќе излезе албумот walk with me now, fly with me later од DMX....

има некој траки излезено така, ама целиот албум ми треба...
pa pred nekoe vreme samo sto iskoci od zatvor...pa ke vidime...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Искочи? Е ова не го знаев... ТОП ..ајде сеа пак Дмх да го видиме на сцената Редно време беше еее :helou:

Janev

2.856
Поени од реакции
58
Искочи? Е ова не го знаев... ТОП ..ајде сеа пак Дмх да го видиме на сцената Редно време беше еее :helou:

постирав некој видеа неколко страни назад, кога е надвор од затвор и дава интервју..... и оваа му е песна од 2009 год. се очекува у албумот да излезе за некое време

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
постирав некој видеа неколко страни назад, кога е надвор од затвор и дава интервју..... и оваа му е песна од 2009 год. се очекува у албумот да излезе за некое време

snimase spot na whos real remixot na jadakiss....

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
EEEEEEEEEEEEEEE ZDRAVO na site .. idam da ve hitnam so nesto nogu kul..
Pretstavuvam vi gi Stipskite rapercinja Most Crew so pesnata Glavata Dolu.
Imat i drugi pesnicki ama ovaa e strasno Dobra trakicka i bas bi sakal da ja cuete i da mi kazete dali vi se sviga.
Deckite se na po 15 / 16 godinki od Stip.

Pozdrav...izgleda deka za Stip sepak ima nadez :) (najkef mi pravi ova maloto posledno sto recitira, haha kako Shyheim mi e ;-)

Producent na ovaa traka e MaGnuS od Stip...stvarno si go biva deckoto ... pozdraaaaaaaaaaaaav ;-)

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Слушав како помал,исто како што сеа има напалени на Слаткарот.Откако дознав за трансот на тоа се префрлив и не се мењам цел живот,зашто таа музика ме исполнува и се.:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom