girlll
§įмθπŞ ďª φΪШ
- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 3.418
- Поени од реакции
- 111
Мислам сум ги чула тие дечките а тој Shyheim сто посто сум го чула.. Моментално слушам повеќе откачени фацки како Necro, R.A. The Rugged Man, Twiztid, Ill Bill.. Знам да забегам и со друго ама моментално ова ми е да речеме ин и им ги преслушувам дискографиите зошто поштуем така за мене поискулирано рапче.. Знам дека се Хорор Кор и повеќе спаѓаат во потешко и за многумина ЛОШО рапче, ама не навлегувам во таквите песни многу длабоко така да многу искулирани ми се мене за слушање, онака ги слушам површно за да не испадне како што многупати ми имаат кажано.. Место да уживам во музиката таа да ужива во моето уништување..Oнаа стекната слава или барем лажна и илузионистичка слава во главата на тие што мислат дека постигнале нешто, а најчесто се фаци што постигнале ништо обично своето име и својот ТАКАНАРЕЧЕН напредок во рапот го ставаат пред рапот и го губат и ако некогаш го имале знаењето и познавањето на истиот.
Uh fenomenalen opis za deneshnive raperi.Bravo za ova,zatoa sekogash ke slusam rap (nema da letam vo oblaci so sonot za MTV Adria)i celata kolekcija ke ja cuvam za sinot (ako bog mi dade da go imam) i ke mu ja dadam da uziva kako shto jas a eve i ti si uzivash..ei ne mi se veruva deka vakov opis za deneshnive raperi ke chuev od prvo Devojka a vtoro od 15 godishen youngster.Ej ova me podseti na Youngstaz!!Gi znae6 Da Youngstaz a??Ako ne gi znaesh addnime na msn ke ti pratam linkovi da chuesh rap od 15 godishni raperchinja sho rapuvale vo 1993 godina i Shyheim ke ti go pratam na 13 godini da videsh shto pravil.Mislam deka ke ti se dopadnat,normalno ako sakash underground hardcore funk rap.
;-)
Иначе описот за денешниве рапери е само искреност.. Пошто така е. Секој вика дека нема да заврши така, а на крајот се се сведува на тоа. И сите завршуваат како дигнати, пропаднати дечишта со празни амбиции..