- Член од
- 17 август 2006
- Мислења
- 1.531
- Поени од реакции
- 123
Се немам опиено скоро две години, мирно дете сум си јас:pos2:
ете мој чоекЌе си почнам сеа во 19:30 со домашна малку, да се заштеди некој денар за во кафана. Нај економично е кога се има дома пиење преку цела година, особено што татко ми си праи домашна ракија и црно вино (само црно вино ми е гадно, не сум го пробал никогаш во живот, и немам намера да го пробам ) и во секое време можам да си седнам пред компјутер, петок, сабота кога е и барем 300 денари ќе се заштедат.:smir:
Не да испадне дека ти кажувам како да си го живееш животот, ама грдо изгледа вака да прочита човек. Ако го подразбираш дамлосувањето секоја вечер како средство за максимално искористена вечер, слободно можам да те наречам неизживеана личност и нема да одам понатаму на навреди на лично ниво.значи,се опијанив во средата,четвртокот,сношти,вечерва че се опијанам,утре секако дека камен че бидам,а можно е и во понеделник да се летвосам,сега се празници и мора секоја вечер до максимум да се искористи :smir:
а во нормален период,значи без празници,се пијанчам барем 2 пати неделно :smir:
ама сето тоа е ко че се собери убо друштво,значи не е битно каде,кафана,дома,клуб,парк,интернет кафе...... :smir: