Дискотека Левел - Скопје, Новогодишна Понуда!

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Дискотека Левел, 31 декември , Нова Година, ке биде гостин, добро познатиот македонски пеач Ѓоко Таневски, картите веќе ке бидат пуштени во продажба во четврток и петок,
Картата изнесува 1300 ден, со 10 пијачки за 2 вечери, со 2риот дел од картата влезот за 1 Јануари е бесплатен. итн итн

Ако има заинтересирани форумџии и Форумџики, слободно нека ме исконтактираат за карти :):helou:

Лани типов пееше едвај 45 минути...ја не бев трезен така да не ми пречеше :kesa: али другите ми кажаа...инаку супер беше ама оваа година малку поклаберско...убав помин :helou:

1300 за 10 пијачки... Јас лани каде што бев, беше 1500 за неограничени пијачки. Инаку колку што ме информираа, лани во Левел пеел Ѓоко Танески, ама онака, пее 2-3 песни па почнуваат трансовите 1 саат, па после пак се убацува Ѓоле, па пак трансовите. Све на све, утка било :)

1300 за 10 пијачки... Јас лани каде што бев, беше 1500 за неограничени пијачки.
А ти па колку ќе испиеш? 47?

Во секој случај, ова е понуда која мене не ми одговара. Ем пејачот не ми прави мерак, ем местото.

Соодносот меѓу цената и бројот на пијачки некако не ми одговара.А и се повеќе луѓе спасот го гледаат во приватно изнајмување,плаќаш 500-600 денари,се собирате 30-40 души,и имате неограничено јадење и пиење 2 ноќи,плус музика за сечиј вкус.Сепак,фала за понудата:)!

Соодносот меѓу цената и бројот на пијачки некако не ми одговара.А и се повеќе луѓе спасот го гледаат во приватно изнајмување,плаќаш 500-600 денари,се собирате 30-40 души,и имате неограничено јадење и пиење 2 ноќи,плус музика за сечиј вкус.Сепак,фала за понудата:)!
Како ја доби оваа математика жити се??? 30 души по 600 денари да рачунаме значи со 18000 треба да платите стан, озвучување, јадење, пиење? Кај ќе најдеш стан за 9000 па другото да ти истане за јадење пиење... за 2 вечери?

Како ја доби оваа математика жити се??? 30 души по 600 денари да рачунаме значи со 18000 треба да платите стан, озвучување, јадење, пиење? Кај ќе најдеш стан за 9000 па другото да ти истане за јадење пиење... за 2 вечери?

Да,и лани не само што плативме,туку и си поминавме супер 2 ноќи во куќа на прв спрат,каршија со градски парк:kajg:!За озвучување сами си земавме од дома!

Jас не убедувам никого да дојде, точно е јас работам во левел од оваа година, и не знам како било лани, и јас слушнав и мој лично другари дека на одредени особи им било глупо на други топ.
лани било 1200 со 6 пијачки, а ти ако идеш да славиш нова година и да се направиш свиња , начукаш и на пола вечер ништо да не памтиш , најубаво уште од сеа да се почне со слава

Jас не убедувам никого да дојде, точно е јас работам во левел од оваа година, и не знам како било лани, и јас слушнав и мој лично другари дека на одредени особи им било глупо на други топ.
лани било 1200 со 6 пијачки, а ти ако идеш да славиш нова година и да се направиш свиња , начукаш и на пола вечер ништо да не памтиш , најубаво уште од сеа да се почне со слава

Тука си целосно во право.Секој си ја доживува Нова Година на свој начин,само на некои им се потребни помалку,на други им се потребни повеќе предуслови.Така да ако на некои им одговара во Левел,нека повелат,општо земено понудата е добра!

еден предлог ако може со цел да не се отвораат безброј теми името на оваа тема да се смени во Скопје, Новогодишни Понуди!па да пишеме понуди за сите кафичи доскотеки кафани и т.н.

поздрав

Понуди за Нова Година еве ти
Турбо Фолк

Турбо Фолк

Турбо Фолк

Турбо Фолк

Турбо Фолк

Турбо Фолк

Турбо Фолк

Турбо Фолк

сегде.....така да не е битно кај ќе отидеш, битно е што ќе слушаш турбо фолк

Точкест, да не претеруваме, ќе има 5% ако не и помалку и останата музика.
Техно и транс на Саем.
Ска у Кастро.
Метал у Вулкан.
Можеби ќе искрсне уште нешто што не е турбо :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom