Кој сака да биде срам на телевизија/милионер/сеедно?

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Овој Филип е помал син на надалеку познатата проф. Ачкоска. ЈБТовци добро знаат за кого зборувам :)

Знаат и Корчагинци, веруј :helou:. Туку, луѓе жал ми е за Велешанецот, сигурно сеа грижата на совест ќе го убива буричкајќи му во џебот. :wink: Па уште рече "Знаев!" откако се откажа мајке му.

Не ја ни искористи публиката зашто знеше за какви трупови станува збор.

Публиката е мизерија еј! Врска немаат! А и не ми е јасно ЗАШТО ГЛАСААТ ако не знаат!
И јас најверојатно не би ги прашувала, како некои натпреварувачи што направија. Освен ако ми се падне некое безвезно прашање за некоја од сериите за "љубовта, страста и омразата". :pos:

Публиката е мизерија еј! Врска немаат! А и не ми е јасно ЗАШТО ГЛАСААТ ако не знаат!
И јас најверојатно не би ги прашувала, како некои натпреварувачи што направија. Освен ако ми се падне некое безвезно прашање за некоја од сериите за "љубовта, страста и омразата". :pos:

Минатата емисија Трендo им вика, глеј ги бе сите до еден препишаа:pos:

Значи публикава како ме нервира! :nerv: Сега на еден му изгласаа 73% ПОГРЕШНО! Која ракометарка била прогласена за македонска ракометарка на векот во 2000 година? И публикава изгласа со 73% Индира Кастратовиќ, а точниот одговор беше Гордана Нацева.

Што гласаат, не ми е јасно!

A taa apsoloventkata na POLITICKI NAUKI sto ne znaese koja godina Makedonija e primena vo ON... :tapp:

Го гледавте ли овој пред малку:)
Чавковски,dumb.:pos2:

:pos2::pos2::pos2::pos2:
Чавковски е целиот. Пукнав од смеење. Зарем уште постојат вакви пациенти бе.
Еј космонаут е дури на едно место со сецнаа милионер од што погодувал на гравче да не им отиде цела емисија:)

u germanija na milioner prasajne: kako se vika prdposledniot precedatel na amerika george bush? odgovori: george,edward,kevin,peter i smotanata zena odgovori EDWARD :nesvest:

nie makedoncite vo osnova sme prost narod. i neznam so odat na milioner koga nemame recisi nikakvo poznavanje od zivotot samo za smeski sme tamu

Во Америка прашање на милионер:
Што е Европа?
Имаше понудено држава и континент, пред тоа имало искористено 50-50 и будалата одговори држава!

Значи публикава како ме нервира! :nerv: Сега на еден му изгласаа 73% ПОГРЕШНО! Која ракометарка била прогласена за македонска ракометарка на векот во 2000 година? И публикава изгласа со 73% Индира Кастратовиќ, а точниот одговор беше Гордана Нацева.

Што гласаат, не ми е јасно!

мизерија е публикана, нема никакви квалификации или нешто слично, онака без врска се јас знам имаат идено мои другари од 16-17 години

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom