- Член од
- 31 декември 2007
- Мислења
- 441
- Поени од реакции
- 111
Spirovska iskreno ne ja sledam ,pri prefrluvanje na kanali sum ja zabelezala, taka da ne znam deka ima orkestar,ama sum zabelezala deka profilot na gosti ne i e bas od estradata.Кај Јовковска има секаков профил на гости, исто како и кај Спировска. Но можеби во право си. За кај Јовковска треба да знае и да дебатира, односно да има и да знае да брани став. А за кај Спировска може и да се запее, имаат одличен оркестар за придружба.
Калиопи ..... Феноменален композитор, истрошен вокал, ама затоа drama queen во енормни количини. Дани можеби има и пократка и послаба кариера од нив двете заедно, ама остава стопати подобар впечаток, спонтан и искрен.
Желбата да се биде дел од нешто позитивно и вредно, а да не е врзано за промовирање на кариера, хонорари и сл. е нешто за кое секогаш може да се најде време. Нормално, ако се сака.
Инаку....
Се сликала за македонско издание, ама за да се промовира надвор. Ако било за во МК, немало да покаже ни голо рамо?!?
Мижи асан да ти баам.
P.S. Можеби би било подобро да не ги ставаш коментарите од кај Србите. Не за друго, туку дека ќе те грабаме, ќе те приклучиме во наша тајфа.
Ova za Kaliopi i Karolina nasproti Dani ,a sekogas e vecna dilemata ubava igra ili efikasnost,ne sekogas toa ide edno so drugo ,Karolina i Kaliopi veke ostavile golem beleg vo makedonskata muzicka istorija, za Dani ne sum sigurna ,ne deka nema talent, ama kolku imale talent ,spontanost ,iskrenost pa bile zaboraveni do sledniot koj isto taka pokazal edinsveno spontanost iskrenost i vpecatok ,tie se pejacki hitovite, evrgrinite ,koncertite ostanuvaat,drugoto se zaborava.
Slikite od makedonskoto izdanie ke izlezat vo slednite i izdanija na Playboy kaj sosedite,taka da ne ostanuva samo na Makedonija ,a i da ostanese, deneska so internetot segde ke stignat
A za p.s ne mozam da se priklucam na vasata tajfa bidejki vie kazuvate deka se promenila ,a jas kazuvam deka ona e samo profesionalec,a komentarot na Srbinot mi bese samo da ukazam na mentalitetot tamu nasproti mentalitetot tuka