Каролина Гочева

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
A каде е ова? :toe:

Еве уште една интересна информација за престојот на Каролина во Португалија
НА ЕВРОВИЗИСКА ЗАБАВА ВО ПОРТУГАЛИЈА
Каролина ја препознаа фанови од Аргентина
Каролина Гочерва се изненадила кога на евровизиска забава во Португалија, ја препознале фанови од Аргентина и сакале да се сликаат со неа.

2A55F995A696644FB326675A6FE2977D.jpg

Поп- ѕвездата завчера се врати од португалскиот град Сетубал, каде што беше специјална гостинка на Евровизиската забава што ја организираше клубот на евовизиските фанови "ОГАЕ Португал".
- Оваа забава се одржува традиционално, и е доста позната помеѓу евровизиските фанови, кои ги имаше од цела Европа. Но, интересно е тоа што имаше дури и фанови од Аргентина, кои ме изненадија кога ме застанаа и прашаа дали може да се сликаат со мене. Годинава се забавувавме заедно со претсавниците на Исланд, Швајцарија, Шпанија, Португалија и Романија", ни раскажа Каролина.
Таа беше македонска евровизиска преставничка два пати. За прв пат Каролина во Талин, Естонија во 2000 година ја испеја "Од нас зависи", а во 2007 година во Хелсинки, Финска настапи со "Мојот свет". Поп ѕвездата во моментов ги привршува подготовките за албумот кој треба да се промовира следниот месец. Го работеа познати ексјугословенски композитори.

Каролина заедно со дечко и Јован Пановски била гостинка на отварањето на новата продавница Стилисимо,
во сопственост на Цаци Паковска, стилистот на Каролина

Каролина заедно со дечко и Јован Пановски била гостинка на отварањето на новата продавница Стилисимо,
WOOOOOOOOOOOOOOW!!!!!!!!!!!!!!! Па и ја бев гостин и што -.-

WOW човече, како ли само отиша до таму!!!! Леле па со дечко, па леле и дечко си фанала!!!! А што носела? А на мобилен зборувала ли? А денсала ли на некоја песна??
Леле, не ми се верува....Каролина била нечија гостинка!!!!!

Сериозно, дијаманте, дај не труј со глупости како порано. Арна си беше еден период кога објавуваше вистински настани. А кај била на гости, ич не е битно.

Македонската поп ѕвезда Каролина ќе се најде на насловната страна на октомврискиот број на Playboy,со тоа е првата македонка која се сликала за PLayboy.Инаку фотографиите се екстра,Каролина никогаш подобро не изгледала.
Наскоро нејзиот нов сингл,а воедно и новиот долгоочекуван албум,се бројат деновите.

Македонската поп ѕвезда Каролина ќе се најде на насловната страна на октомврискиот број на Playboy,со тоа е првата македонка која се сликала за PLayboy.Инаку фотографиите се екстра,Каролина никогаш подобро не изгледала.
Наскоро нејзиот нов сингл,а воедно и новиот долгоочекуван албум,се бројат деновите.

Браво Каролина, најдобра македонска пејачка
Сите го чекаме новиот албум, го најавија за октомври

Добро е Каролинчето не го чепкајте...Една од најдобрите пеачки у Македонија..Иначе честито за Плеј бој..

Каролина на насловната страница на првото македонското издание на Плејбој

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom