Каролина Гочева

Jovannah

Smile me baby
Член од
11 февруари 2008
Мислења
584
Поени од реакции
50
Добро DIJAMANTE знајме дека ја обожаваш Каролина и залудно се расправаме и дебатираме со тебе, ете цела тема за Каролина е твоја пиши колку е паметна, убава... и така натаму... и ние читаме Вест, гледаме телевизија.
Не е ништо посебно, ништо нај само успеала појќе од другите во Македонија и е малку поистакната... не претервај толку...

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Јас не знам што ви смета толку постовиве од вест или од каде и да се.....
а да зборам УШТЕ за Каролина, нема шанси, се е кажано и докажано
а темава не е моја, али ИМАМ ПРАВО да ставам секакви новости за неа или за било кој, барем тоа го пишува во статутот на Форумот

Jovannah

Smile me baby
Член од
11 февруари 2008
Мислења
584
Поени од реакции
50
Па тогаш јасно ти е моето мислење

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..ми се допаѓа мн...ама не ја слушам освен ако налетам на тв на некоја нејзина песна или интервју..но сепак вака физички..да се признае Топ е...прекрасна..има и стил...ама сепак кога е на концерт или пак вака интервју..вештачки се смее..едноставно харизма..топлина...нема...незнам чудно е..ама сепак ок си је..за разлика од некои=)

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Колку за информација Каролина не беше на концертот на Тоше и самата се бунеше зошто не била повикана. Исто и Жељко Јоксимовиќ.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Новиот албум на Каролина ќе се продава и во Србија, Босна и Црна Гора[/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Последниот албум на поп sвезата Каролина Гочева,насловен како "Македонско девојче",ќе се продава и во Србија, Црна Гора и Босна. Овој албум деновиве на странскиот пазар ќе излезе под етикетата на издавачката куќа "Сити рекордс", кој е задолжен за изданијата на многу балкански sвезди. Овој договор е направен по барање на менаџментот на "Сити рекордс", што уште еднаш докажува дека на овие пазари се поголем е интересот за изданијата на Каролина и дека посебно за последниот албум веќе има голема побарувачка од странство.
Комплетен автор на "Македонско девојче" е Златко Ориѓански, а во Македонија е излезен под етикета на "Авалон продукција".
[/FONT]

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Каролина Гочева на 18 декември ќе има концертна промоција на албумот "Македонско девојче" во Универзална сала. Неколку дена пред концертот во Скопје, битолчанката албумот ќе го претстави и во родната Битола, и тоа на 12 декември во Домот на културата. Во план се уште неколку концерти низ Македонија, а точните датуми и градови ќе се знаат дополнително.
ПОВЕЌЕ...

Иначе не знам дали ја видовте Каролина во новата реклама за Комерцијална банка :)

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Специфичен албум е Македонско девојче и ми се допаѓа што е со етно елементи и песните и се како старите македонски песни.
Но од друга страна сите песни наликуваат како препеви и ниедна не остава голем впечаток.

Така да јас сигурно нема на концерт да и одам, ама ете Дијаманте ќе пее и ќе игра во мое име а веројатно и во име на скоро цел форум :):):)

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
ДЕФИНИТИВНО ОДАМ!!!!! фала маестро за информацијата, фалаааааааа
уште од сега ќе купам карта, иако нема да биде нешто за играње концертот, затоа што песните се страшно емотивни, секоја ме тера на плачење и се преубави, навистина нешто невидено досега од Каролина и воедно во македонија
не знам која личи на пшрепев? само нешто си увртувате!!!
а да кажам дека на пролет, лето, , есен, зима - песната ОБАВЕЗНО се качувам на столче во униоверзална, па кој сака нека ме брка после

САМО НАПРЕД, мила Каролина! вечер е гостинка кај Тони од 23!!!!!!!

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Karolina e edno golemo srce i primer za site.Peacka so glas, so stas i so stil. I pokraj golemiot uspeh sto go ima postignato taa e seuste ednostavna, skromna, nenametliva i fina devojka so domasno vospitanie i kultura sto denes retko se srekava takva licnost na estradata.Inaku posledniot album "Makedonsko devojce" e fantasticen a dokaz za toa e tirazot od 20000 prodadeni albumi i toa nekomercijalen album dragi moi koga nekoj vo Makedonija ke prodade tolku neka mi se javi. A vie ovde mozete da pisuvate sto sakate samo prodolzete toa e dokaz za nejzinata popularnost zasto ne ja sakate a komentirate za nea znaci ne ste ramnodusni samo napred.:baeh:

KAROLINA ZNAE KOLKU VREDI

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Karolina e edno golemo srce i primer za site.Peacka so glas, so stas i so stil. I pokraj golemiot uspeh sto go ima postignato taa e seuste ednostavna, skromna, nenametliva i fina devojka so domasno vospitanie i kultura sto denes retko se srekava takva licnost na estradata.Inaku posledniot album "Makedonsko devojce" e fantasticen a dokaz za toa e tirazot od 20000 prodadeni albumi i toa nekomercijalen album dragi moi koga nekoj vo Makedonija ke prodade tolku neka mi se javi. A vie ovde mozete da pisuvate sto sakate samo prodolzete toa e dokaz za nejzinata popularnost zasto ne ja sakate a komentirate za nea znaci ne ste ramnodusni samo napred.:baeh:

KAROLINA ZNAE KOLKU VREDI
Хм, 160 мислења, наспроти 22 илјади рамнодушни членови. Да ти дадам дигитронче пак да пресметаш? :nesum:
Сеедно, шака јада естрада, и пар фуфици кои се тепаат да се доближат до ѕвезде гранда. Само вие шибајте, и работете како е најдобро што мислите, ако треба да ве пофали човек, ќе го стори тоа... :tv:

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
ах не ја милувам многу :helou:

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Не ја знам лично , ама многу ладно ми делува и не ја обожавам нешто посебно

Jovannah

Smile me baby
Член од
11 февруари 2008
Мислења
584
Поени од реакции
50
Каролина Гочева на 18 декември ќе има концертна промоција на албумот "Македонско девојче" во Универзална сала. Неколку дена пред концертот во Скопје, битолчанката албумот ќе го претстави и во родната Битола, и тоа на 12 декември во Домот на културата. Во план се уште неколку концерти низ Македонија, а точните датуми и градови ќе се знаат дополнително.
ПОВЕЌЕ...

Иначе не знам дали ја видовте Каролина во новата реклама за Комерцијална банка :)
Ич нека не иди, еднаш во животот напрај концерт во Битола и родна ќе ја нарекува.

Kajgana Shop

На врв Bottom