Каролина Гочева

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
мрази ја, она не те ни знае, а ти умирај од нервоза и пони се со омраза, шо др да ти кажам, а КАРОЛИНКА си фура најајко што може, си го шета светот, си пее, си има пари, а ти мрази ја.......а да пробаш со бајачки да ја проколнеш, а?
КАРОЛИНА срце најдобра си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
мрази ја, она не те ни знае, а ти умирај од нервоза и пони се со омраза, шо др да ти кажам, а КАРОЛИНКА си фура најајко што може, си го шета светот, си пее, си има пари, а ти мрази ја.......а да пробаш со бајачки да ја проколнеш, а?
КАРОЛИНА срце најдобра си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Да де, умира од нервози, не може да спие, сон не го/ја фаќа хуахууаха...свашта, па по бајачки да ја колнеле хихи, проколната си е таа од ко е родена :pos2:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
prokolnata da bide NAJUSPESNA< vo toa se soglasuvam, i da bide najubava i da si vrti ddeckovci najbogati, i da ima najubavi pesni, i da go seta svetot, i da bide edinstvena sto MAkedonija ke ja pretstavuva 2 pati na Evrovizija....e tuka ste u pravo!!!!!!!!

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
prokolnata da bide NAJUSPESNA< vo toa se soglasuvam, i da bide najubava i da si vrti ddeckovci najbogati, i da ima najubavi pesni, i da go seta svetot, i da bide edinstvena sto MAkedonija ke ja pretstavuva 2 pati na Evrovizija....e tuka ste u pravo!!!!!!!!
Види сеа...
-Најуспешна...Калиопи можам да кажам дека ни е најуспешна од Македонскава естрада
-Најубава...Елена Ристеска и го превзема тоа место
-Да, си врти дечковци најбогати...во право си, поголема материјалистка нема од неа
-Најубави песни...Џеј Џеј поубави песни има од неа
-Два пати ја претставуваше Македонија на Евровизија...голема срамота за нас морам да признаам...ужасни песни (Од нас зависи, леле поглупа песна не е измислена) и да така е, кога беше наместен изборот...Тоа ни е:toe:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
941
Види сеа...
-Најуспешна...Калиопи можам да кажам дека ни е најуспешна од Македонскава естрада
-Да, си врти дечковци најбогати...во право си, поголема материјалистка нема од неа
-Два пати ја претставуваше Македонија на Евровизија...голема срамота за нас морам да признаам...ужасни песни (Од нас зависи, леле поглупа песна не е измислена) и да така е, кога беше наместен изборот...Тоа ни е:toe:
Не сакав да ти реплицирам, ама морам. Споредбите ти се утка.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
941
Калиопи најуспешна на нашава естрада ли е?
На Џеј Џеј песните се подобри од на Каролина?
Има поголеми материјалистки од неа, ама ААААЈДЕЕ.

За последното не коментирам.

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Калиопи најуспешна на нашава естрада ли е?
На Џеј Џеј песните се подобри од на Каролина?
Има поголеми материјалистки од неа, ама ААААЈДЕЕ.

За последното не коментирам.
Да Калиопи е најуспешна..Имаше една тема ако не грешам, Калиопи најсимнувана од интернет (КАЛИОПИ, а не Каролина) (пример само)
Да, на Јован му се подобри песните
И за последното ете ни јас не коментирам

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
941
Ajде добро, нека е најсимнувана ама подеднаков и е успехот со Каролина. И двете се познати вон нашите граници и горе-долу во истите држави. Тука се некаде.

Не му се бе на Џеј Џеј подобри песните. Сите се шаблонски и во еден стил и сите копија една на друга. Ама добро, кој како си размислува :)

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Види сеа...
Се согласувам со тебе! :smir:
Се имам изјаснато во врска со Каролинкава веќе, да не се повторувам.

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Ajде добро, нека е најсимнувана ама подеднаков и е успехот со Каролина. И двете се познати вон нашите граници и горе-долу во истите држави. Тука се некаде.

Не му се бе на Џеј Џеј подобри песните. Сите се шаблонски и во еден стил и сите копија една на друга. Ама добро, кој како си размислува :)
Хеххе, дада, сепак за вкусови не се расправа :)
П.С. Чудо Дијаманте ја нема нешто, за да ја брани Крколина :)

Член од
23 август 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
posle izjavata za tose na denot na zaginuvaneto ne mozam da ja smislam

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
941
А бе луѓе, а јас до ден-денешен не разбрав што кажа таа тогаш кога умре Тоше, не ја гледав. Што кажа?

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Офкорс ју кент..Исто и ја тоа ми беше капакот :tapp:
А што изјави Каролина на денот кога загина Тоше?? Бтв Дијаманте да 100% е роднина со Каролина па ја брани толку или па можеби Каролина и дала пари за да ја бранат :pos: :pos: :pos: :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom