влатко_кили
ПОТПИС И НАТПИС
- Член од
- 21 март 2009
- Мислења
- 33
- Поени од реакции
- 2
Не ми е ни до битолчани ни до прилепчани ама ова сварно ме насмеа 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од крајно позитивно кон крајно негативно мислење преминаф!
Жими се те сметав за интелигентен батка и чоек шо знај да има ниво на муабет и комуникација. Ама ти не си бил ни шеснаестина од тоа шо очекував. За жалење си бил. Овде престанува моето "убедување" во нешто,а ти комотно можиш во твојот роден крај да си млатиш празна слама и да му докажуваш на некој нешто.Мене НЕ! Почнувам со игнорантски однос после овај пост. Пријатно и биди поздравен![]()
Без Прилеп, Македнија ќе беше уште поубава и понапредна земја. Србите си го имат Косово и албанците, Америка Осама и Ал каеда, а Македонија Прилеп како свој терет и мака.
Без Прилеп, Македнија ќе беше уште поубава и понапредна земја. Србите си го имат Косово и албанците, Америка Осама и Ал каеда, а Македонија Прилеп како свој терет и мака.
а вие шо се лутите кога човекот само ви ја кажува вистината тоа што ќе го види во радијус од 2км од центарот на БИТОЛА низ цело прилеп и околните села го нема па така одете берете тутунче :baeh:
мирен џони шо специалка си ти бе кој грци кој црни камења кај вас да не не идат абе остај ти празни муабети ние ако му чистиме колите на грците вие на сни ги чистите а и ние немаме аеродром ама вие да не имате и соцето тука е сакаш да го видиш само да не изгори или учен си од по нивитеКладба дека ни самиот неможиш да го разбериш ова шо го пиша.
Последното ти го разбрав со тутуно; Имено, си садиме тутун и си имаме пари-поштено и домаќински. Не сме ко вас да чекаме гејцине да ни фрлат 2-3 еврулина за чистење на блатобраните од колите од пред Епинал
...а да, немате аеродром, и гарант незнајте кај ви е сонцето![]()
мирен џони шо специалка си ти бе кој грци кој црни камења кај вас да не не идат абе остај ти празни муабети ние ако му чистиме колите на грците вие на сни ги чистите а и ние немаме аеродром ама вие да не имате и соцето тука е сакаш да го видиш само да не изгори или учен си од по нивите![]()
абе брич не мешај газина само умот во машки газој вие да ви ебам то педрските мисли да ви ебам сврете малку на пичина не само сте запнале газина после ви се ебеле зенските во Битола е ви се ебат шо да прат кога сите сте вакви ?хаха пак не си ми јасен...си имаш проверено IQ ?
вие, вие му ги чистите, и не само блатобраните туку и шофершајбните (за додатен бонус), не се прај сега дека си од Сан Марино
ај јас по нивите работам, ама тебе од работа газето црвено ти е
сепак гордоста на прво место, нели
абе брич не мешај газина само умот во машки газој вие да ви ебам то педрските мисли да ви ебам сврете малку на пичина не само сте запнале газина после ви се ебеле зенските во Битола е ви се ебат шо да прат кога сите сте вакви ?
и без вреќаќе ова е форум за забава а не да лечите комлекси на пониженост аа ако имаш нешто да ми кажиш пиши лична порака ќе ти најдам некој да ти сврши работа !
абе пак умот ви газ машки тие абе шо педери ќе бефте вие ти велам сврти малку на жени поарно ќе ти биди или не .....:nenene:ааааааа значи стварно црвено од работа ти ехаха, ајде ајде признајси шо услови ти нудат гејците, за да останиш во добри односи со нив
и не се нервирај бе бачко, води нормален муабет, немој пцуење-то е знак на немоќ од твоја страна
ае бркај си работа сеа
Ех пуста твоја желба неостварена колчината наши во нивата твоја со арско ѓубре наѓубрена да ги клајме, ама немаабе пак умот ви газ машки тие абе шо педери ќе бефте вие ти велам сврти малку на жени поарно ќе ти биди или не .....