Z
ziko bt
Гостин
а оти да седам Битола тука нема Економски, а баш ми се сака кај васнеможе во Скопје седи си во битола , што мајка бараш во скопје!? не нема да влезеш во ниедна квота во скопје не се мачи џабе !
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а оти да седам Битола тука нема Економски, а баш ми се сака кај васнеможе во Скопје седи си во битола , што мајка бараш во скопје!? не нема да влезеш во ниедна квота во скопје не се мачи џабе !
![]()
а оти да седам Битола тука нема Економски, а баш ми се сака кај васи ај ако сакаш се кладиме дека влегвам на Еко Ск со кофинансирање
значи Скопје ке биди не си едниствен кој се разбира:bip: ако треба и со кофинансирањеиди у прилеп , струмица....
значи Скопје ке биди не си едниствен кој се разбира:bip: ако треба и со кофинансирање
толку сакате у скопје да идете бе ? еееееееее после скопјани вакви такви.. и на крај ситеееееееееееееее у скопје АКО ТРЕБА И СО КОФИНАНСИРАЊЕ И СО :pusk:
Ај престанете ви се молам, мислам дека еднаш веќе беше правен ваков муабет за скопјани и провинцијалци. Секој има право кај што сака да иде и што сака да студира, зашто Скопје не е само ваше, туку на сите граѓани. Вас криво ли ви е што ќе дојдат у Скопје? Ако ви е криво вие отидете кај нив и краај. Ова го напишав за да го прекинам муабетов да не се развие во голема дискусија
Што мајка барам да идам ја кај нив коа факултетот ми е на 5 мин од дома ? Него многу имаат кај да студираат а доагаат во скопје и ради нив Скопјани немаат кај да студираат , треба да се даде предност секој на својот град а не у скопје е фул а во другите градови нема студенти нема со кој да се одвива работата
Со Етика не се сретнав у средно .. Мислам дека го имаше тој предмет како изборен у втора, ама никој не го зеде. Плус тоа, учење на памет МРАЗАМ .. Буууу.
А ти ми предлагаш Трговско Право .. Хммм јас у трета учев Вовед во Правото и овдлично ми одеше т.е. го разбира предметот, а со оглед на тоа каков проф. имав 5ката ми беше мнооогу повеќе од заслужена (имаше само 4 5ки во класот) .. Така дааа тоа би му дошло како надополнување т.е. изучување на посебна гранка од Правото. Би требало да е тука некаде, ха ??... xD
ПС - Фала на советот. :smir:
Е ајде де, што прекинавте, дај продужете да видиме кој ќе испадне во право
Иначе мене не ми сметаат "провинцијалците", и дај прекинете со таквите глупости.
Епа баш затоа што си од Скопје, а не си таков, т.е. не ти сметаат или не ги мразиш провинцијалцитеХахаха, не можам да се навредам зашто сум од Скопје![]()